Åhh.. Två dar i rad =)

Hej hej!
Nu är de andra dan i rad som jag skriver! *klapp på huvudet*
I dag har jag varit ner till Helens Hundcenter. Där packas de för fullt eftersom att hon ska flytta hennes verksamhet. De kändes hemskt att gå in dit, de var började bli så tomt. Jag började till och med gråta en skvätt. Kände mig jätte dum. Hon ska ju bara flytta nån kilometer bort! Hahaha! Men de var så jag kände så... De är jobbigt när de är sånna där förändringar. Helens Hundcenter har ju varit mitt "allt" så att säga. Hehe! Ojojoj!
Nej nu ska jag nog sätta i gång och städa igen. Känns som att jag har städat i två dagar. Men de är ju för att jag tar de lugnt och tar en sak i taget och gör massa annat i mellan =P Typ spelar gitarr.
Ha en bra dag!

Fortfarande dålig...

på att skriva i bloggen.. Jag läre skärpa mig. Men de är ju typ ingen som läser den i alla fall =P

I går var jag till stan och kolla på en praktikplats. Tänkte att de nog bara var "hej här är jag.." Men de blev en hel anställningsintervju typ. Jobbigt blev de.. Men de kändes bra. Får reda på om jag får praktisera där i morgon =D Efter de gick jag runt på stan för att vänta.. =) Några vet nog va jag väntade på. Sen blev de en lång fika och en sväng på stan. Mysigt ^^
Sen åkte jag hem och hängde en stund på Hundcentret. Då fick jag nån konstig overklighetskänsla typ. Skit konstigt?! Läskigt var de också. Jag var som avstängd från om världen. Jag blev rädd. Usch... Sen skjutsa pappa mig till stan för att jag skulle gå på anhöriggruppen. När jag kom dit var jag fortfarande så där konstig tills vi började. Då blev jag mig själv igen.
Tror att allt de här hade att göra med att jag varit nervös, haft den där jobbiga arbetsintervjun och sånt. Så jag stängde av alla känslor förmodligen och blev som jag var förr i tiden. Usch! Tänk att de var så för mig förr! Hemskt! Jag ska aldrig bli så mer! Avstängd och i nån sorts bubbla. Neej.. Jag vill känna på mina känslor och vara i dom.
I dag var jag med min pappa till stan och kolla på skrivare till hans dator. Sen hälsade vi på min syrra och kollade på nya bebisen =) Sååå söt! ^^ Kanske jag vill ha barn en dag också?!
Imorgon blir de städning, hundcentret och karaoke =) Kul kul!

Men vad jag är dålig....

på att skriva i bloggen...
Tänkte ju skriva i bloggen om mina känslor och sånt. Men känns så hemskt i fall någon som inte ska läsa läser den eller nått....
Jaja...
I går var jag till arbetsförmedligen =) Ska testa att praktisera på en skola, högstadie. Vi får se vart de blir. Men mitt önskemål är Östra skolan i hudik. Ska bli roligt att få komma ut och faktiskt göra nått =)
På lördag ska jag ut, vi får se med vem för hon jag ska ut med läre ha hundvakt men ingen som kan vara de =( Så vi får se =)
Nej nu ska jag nog göra mig i ordning.

Längesen nu...

Hej hej!
De var ett tag sen jag skrev här nu.
De har inte hänt så mkt sen sist. Typ ingenting av värde att skriva här.
I går hade jag ingen bra dag =/ De var lääänge sen jag hade en mindre bra dag. Men i går hade jag de. Var allmänt låg och tänkte alldeles för mkt. Men i dag ska jag göra min dag till en bra dag!
I dag ska jag nämligen till min mormor och hjälpa henne att plocka vinbär =D Sen ska vi ut och plocka gula kantareller! Kan de bli bättre? NEJ! =) Så nu har jag packat min svampkorg med grejer till Zantos så han får söka lite kantarell =P
Min låsas morfar ska hämta mig. Appråpå morfar... Min morfar har inte hört av sig till mig på LÄÄÄÄNGE och jag har inte hört av mig till honom heller. Tänker inte göra de heller. Han klagar bara på mig hela tiden, jag duger inte för han och hans tant... Så då kan dom vara utan mig också. Endera har jag för långt hår, eller för mkt smink, eller fel kläder. Ja alltid är de nå fel på mig. Så jag vägrar gå och hälsa på.
Men nu kommer min skjuts!
RSS 2.0