Min dag i Uppsala

Har haft en jätte rolig dag i dag ^^
Jag åkte till Uppsala för att gå på en förberedande kurs inför en annan kurs genom kyrkan. Hehe!! Komplicerat!
Men iaf vi åkte tåg ner. Alla försökte sova på tåget, men var bara jag som lyckades =D Jag kanske ska berätta hur många vi var?! Haha! De var två killar som var 19 år och jag som är 21. När vi kom till Uppsala gick vi på ett fik och åt frukost. Hur mysigt och roligt som helst! Jag fick in dagens fulaste grej där.. Jag citerar mig själv " Ni är värsta överintelligenta va?! Jag är värsta underintelligent" Dom skratta rätt friskt åt mig. Men jag ser nu att de finns faktiskt de ordet?! Oj! Då var jag inte så dålig då kanske? =P
Efter de gick vi på stan iaf. Vi hade ju gott om tid på oss. Vi skulle börja kl 13.00 och vi kom till Uppsala 9.00 typ.
Vi åt lunch på en kina restaurang. Vi åt med en av killarnas brorsa och brorsans kompis. De visade sig till sist att dessa två människor som bor i Uppsala alltså, känner min brorsa?!?! Haha! Sjukt!
Jaa.. Iaf så gick vi i väg och blev visad vägen dit vi skulle vara. Ja.. nää vi hade gått fel. Vi skulle till typ andra sidan inner stan haha! Men de funka vi kom ungefär 15 - 20 min försent =P Men du funkade iaf.
Efter denna "kurs" så skulle vi i väg och äta igen. Men när vi skulle ut där i från så träffade killarna jag var med en tjej som dom kände. Och hon bjöd in oss på en fika till deras "ungdomsgrupp" eller vad de var dom skulle ha?! Iaf, väl där inne så kommer en av bibelmänniskorna som var med på konfafesten. Om ni följer min blogg så vet ni nog om den händelsen? Alltså konfafesten.
Iaf. Vi var så himla välkomna där oj vad trevligt de var. Alla där var i våran ålder och dom pratade en massa. Till sist satt vi där och åt risgrynsgröt med hela gruppen ^^ Hehe! Sen måsta vi gå. Men herregud så mysigt vi hade de där =)
Nått som ploppade upp i min hjärna nu är att ingen präst jag träffat har varit vidare snygg. (Hoppas ingen präst jag träffat har råkat hitta min blogg nu) Men iaf, i dag såg jag faktiskt en präst som såg bra ut =) Häftigt faktiskt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0