Mina syskon...

Ja de är väl dags att fortsätta på listan igen då =)
I dag ska jag skriva om mina syskon.
Tomas min halvbror kan vi börja med.
Vi har samma mamma och olika pappor, men dom har samma namn =P
Tomas är 25 år gammal och bor i Stockholm med sin sambo och hans lilla dotter Julia. Vi träffs inte så ofta, men de är inte så konstigt eftersom att han bor där och jag här. Jag saknar min brorsa jätte mycket. Skulle vilja träffa honom mycket mer. Spendera lite mer tid med honom och träffa Julia mycket mer. Men men.. Så här är de nu..
Jag älskar min brorsa!
Susanne min halvsyster har vi kommit till nu.
Vi har samma pappa.
Susanne är 14 år äldre än mig om jag inte minns fel?! Hon är alltså 35 år gammal i så fall. Vi träffs inte heller ofta fast hon bor i närheten. Jag vet inte varför de är så men men.. Vi träffs oftare än jag och brorsan iaf.
Här om dagen hade hon och jag ett mycket givande samtal. De var hon som ringde mig. De var angående massa om pappa. Om cancern och om hans 60 års present. Vi får se hur de blir. Men de var fruktansvärt skönt att prata med henne. Nu vet hon hur de ligger till med mig också. Härligt!
Jag älskar min syster!
Jaa.. Och jag har faktiskt tänkt att skriva om en till person här också. De är Anneli. De är min systers syster. Men hon är som min syster. Vi pratar med varandra väääldigt ofta =) De är jätte skönt. Jag vet ärligt talat inte hur gammal hon är.. Kanske 40 nått?! Hihi!
Jag älskar henne också ^^


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0