Regn och åska...

Hej hej!
I dag har jag varit i min kompis butik. Har inte träffat henne på nästan en vecka, de är nästan så jag får abstinens efter henne när jag inte får träffa henne på länge =P
Ja.. I dag har de regnat och åskat. Ganska härligt faktiskt =) Men jag var nere i min kompis butik med hunden jag är hundvakt åt och min hund var hemma ensam. Usch vad jag var orolig. Men när jag kom hem hade de gått bra för honom =) Så de var ingen fara med honom.
Nu ligger hundarna och sover och jag lyssnar på radio.
Jag sitter och funderar lite, jag längtar så himla mkt efter kärleken. Jag vill ha någon att ge min kärlek till och kunna få kärlek av. Längtar så efter närhet, bara mysa och sånt. Suck.. Nu drömmer jag mig bort ^^ Kärleken kommer nog med tiden =)
I morgon ska jag nog åka in till stan och kolla lite beroende på hur vädret blir. Blir de för varmt skiter jag i de, för hundarnas skull.

Länge sen nu...

Hej hej!
Nu var de ett tag sen jag skrev =( Måste bli bättre på de här.
Men i alla fall, nu MÅSTE jag bara skriva.
Jag är hundvakt åt en hund som är under utbildning till ledarhund. Alltså en hund som en blind ska ha.
Jag gick ut med min hund och den hunden nu på sista promenaden. Vi gick en kortis och sen skulle vi gena över gräsmattan till mig. När vi precis kommit in på gräsmattan kommer de nått springande mot oss. De var större än en katt, de var inte en hund utan en GRÄVLING!! Den sprang rakt mot oss!! VILKEN PANIK JAG FICK! Ojojoj! Jag kom och tänka på att ledarhunden måste ju vara värd en massa pengar så tänkte att jag springer åt andra hållet, så började göra de. Hunden slet och drog i kopplet och min hund han var lös men en bit bort och såg inget. Men då avvek grävlingen som tur var, då såg jag att den jagade en katt.
Men fyyy, jag skakar fortfarande!! VAD GJORDE DEN INNE PÅ OMRÅDET?! Den ska vara i skogen!! Ojojoj!
Nu ska jag försöka att varva ner och sova.

Lycklig =)

De ända jag tänker skriva i dag är... LYCKLIG!!! =D

Kom på en grej!

En av mina bästa kompisar skrev om mig i sin blogg i dag =) De värmde så i hjärtat! Du vet vem du är och du kanske läser min blogg fast du säger att du är dålig på att läsa bloggar =P Haha!
Men tack för de du skrev, fick en massa minnesbilder från tiden i skolan! Haha! Gud så roligt vi hade de =P Längtar till midsommar då ska vi ha kul som attans! =)
Du är en sann vän du =) Syns på midsommar!

Fortfarande måndag...

Hej hej!
I dag har jag inte gjort så värst mkt. Var in med pappa till stan. Där hittade jag ett par grisrosa skor :P Haha! Dom var skiiit snygga. Jag har ju en så snäll pappa så han köpte dom åt mig =) Nöjd som fasen blev jag.
Sen gick jag ner till min kompis butik och gjorde henne avundsjuk på mina nya fina grisrosa skor =P Haha!
Sen gick jag hem och lagade mat och donade. Börjar trivas rätt bra med att vara själv =)
Vovven min fick ta sig ett dopp i sjön i dag också, gud så lycklig han var! Haha! Innan han badade satt vi på bryggan han och jag. Jag filosoferade och vovven han kollade mest på fiskarna som hoppade. De var så fruktansvärt skönt att sitta där på bryggan. Jag lyssnade på lite musik i mp3 och bara njöt av solen. Jag blev alldeles varm inuti och fick lyckokänslor =) Nästan som att vara kär. Men vad är jag kär i då? Livet kanske? Jag kanske börjar bli kär i livet i alla fall =P Jag vill uppnå de i alla fall. Att finna kärlek till livet, och mig själv.
Nu sitter jag här hemma och bara är. Skönt som attans tror jag ska sätta mig på balkongen snart och läsa en bok eller nått.

Måndag morgon...

Hej hej!
Nu är de måndag.
Vaknade tidigt. Känns hemskt att vakna helt själv i en stor dubbelsäng. Ingen som ligger bredvid mig.. Men så är de väl att vara singel.. =/ Tråkigt. Men men... De är så de ska vara ett tag nu.
I dag ska de bli en bra dag har jag bestämt mig för. Har läst en text i "var morgon ny" som jag brukar göra. Den handlade om att jag ska lyssna på vad folk har att säga, verkligen lyssna. Så de ska jag göra i dag. Sen valde jag tacksamhet som andligprincip i dag =) Vi får se hur de går då? Jag ska i dag vara tacksam över de jag har och får. Jag vaknade faktiskt i en egen lägenhet som jag själv betalar, de är jag tacksam för. De hade kunnat vara värre. Ja.. Nej de finns mycket saker jag kan vara tacksam över.
Snart är de midsommar =D Den ska jag fira tillsammans med en kär vän från min förra klass som jag tyvärr inte träffar så ofta =/. Vi ska vara hos hennes familj som jag tycker så mycket om. Dom är verkligen hel mysiga, hela bunten =)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen. I dag ska jag gå på stan med pappa för han ska köpa en present till syrrans barn som fyller år i morgon =)

Rastlös...

Hej hej!
Känner mig så rastlös. Jag vill fly från min ensamhet. Jag tycker inte om att vara ensam. De är så mycket tankar som kommer upp i huvudet. Usch... Men försöker att inte tänka så mycket utan bara vara. Har en massa filmer i huvudet som spelas upp. Jag hatar när dom kommer igång. VART ÄR STOPP KNAPPEN?! Den finns där i bland.
Ja.. Nu är de snart en månad sen jag blev ensam. Jag tycker de går bättre och bättre. Jag har STARKA funderingar på att åka till Stockholm och söka jobb nu =) Vore skit kul att få jobba med de jag vill ju. Min jobbcoach ska göra ett CV till mig som ska passa just dom jobb jag vill ha.
Vi får se hur de går. Jag vet inte om jag har råd att åka till Stockholm. De kostar ju lite också. Men men... Vi får se om arbetsförmedlingen kan hjälpa mig.
Jag vill bort här i från i alla fall. Jag vill starta om på nytt. Känns som att jag inte har nått här som hålle rmig kvar. De är vännerna då. Men är dom äkta dom vännerna så är dom även kvar om jag kommer och hälsar på =) Så är de.
Ja.. I dag blir de till att städa och tvätta. Jag skulle göra de i går egentligen. Men orkade inte. Jag hade en myskväll med mig själv i går. Jag kollade på film och åt lite gott =)
Nej, i dag ska jag vara i ensamheten och försöka njuta utav de =P

Brev...

Hej!
I dag har vi fått lyssna på en sjuksyster som pratade om sjukdomsbegreppet beroende. Jag har fattat de där för länge sen så jag tyckte de var ganska ointressant. De som var bra var att kolla på honom. HAN VAR SÅÅÅ SÖT! Hehe =P De var en manlig sjuksyster =)
Sen kom en Terapeut som kom också. De var väldigt intressant, vi fick höra hans lifestory. Den väckte mycket sorg i mig. Han pratade mycket om att han blivit sårad ofta. Sen pratade han om en separation. De väckte min sorg. Jag grät. Men de var skönt att gråta.
Sen fick jag lite tips på saker och ting som jag inte tänker skriva här. Man vet ju aldrig vem som läser vill jag mena.
Men jag känner mig lugn inför i morgon när vi ska på Öppet andligt AA möte. Jag har känt mig jätte nervös för de. Men inte nu =)
Denna dag har gett mig otroligt mycket.
Vi har även kollat på Kay Pollack i dag igen. Fick lite fler meningar att tänka på =)
Ja... Jag ser fram emot i morgon att läsa upp de här brevet och sen mötet ska bli intressant. Jag har ju varit på sånna förr. MÅNGA gånger. Men ja.. Vi får se vad som händer.

Kay Pollack...

Hej hej!
Denna dag slutade bra på anhörigveckan =) Vi kollade på Kay Pollack. Han är ju bara för härlig. Han säger så himla bra saker. Saker som jag verkligen ska försöka tänka på. När jag kommer hem ska jag göra små lappar eller liknande och sätta upp överallt så jag kan kolla på dom varje dag =D
Nu i kväll så satt jag mig vid datorn, loggar in på msn. Vems namn dyker inte upp? Jo hans... De gick en kall blixt genom hela kroppen. Usch.. Jag känner mig så sårad. De blev som alltid i min uppväxt, jag öppnade mig och så får man som en "smäll" rakt i ansiktet. Man får inte öppna sig. Nu vet jag att de inte var anledningen för att jag öppnade mig som detta blev. Men men.. De kändes så himla hemskt. Jag hade verkligen tänkt att göra en förändring, jag verkligen trodde på denna förändring. Jag verkligen trodde på vårat förhållande. Jag ville leva med denna man resten av mitt liv. Men så blev de inte. Mina "drömmar" krossades på några sekunder. Mitt hjärta försvann..
Jag vet att jag kan klara mig utan honom, men just alla tankar jag hade inför att lämna mitt blev, jag hade sådant hopp. Men de bara försvann.
Jag gruvar mig inför torsdagen då jag kanske kommer att möta honom... Usch.. Men ska försöka att möta honom med kärlek, den kärlek jag faktiskt har till honom. Nu har han ju en annan. Så är de.
Nej.. De finns någon annan för mig, jag kan tro de i bland. Men i bland är de så svårt att tro på de. Men de kommer...

Trampar och trampar...

Hej!
De känns som att jag står och trampar i livet. Jag kommer liksom ingen vart.. Fast egentligen så tar jag små steg hela tiden. Men känns som jag står stilla känslomässigt. Jag sörjer och jag sörjer. Men kommer liksom ingen vart. Men vi får se vad denna vecka ger mig... De är ju bara andra dan så får se vart de slutar.
Nu ska jag göra en uppgift sen blir de filmtittning.

Startat blogg...

Hej!
Tror de är bra för mig att skriva ner mina känslor och tankar. Så tänkte att jag kan väl lika gärna göra de på en blogg då.
Ja... Just nu är jag på anhörigvecka. Min andra anhörigvecka jag gör nu. Min mamma har bjudit in mig för andra gången. Hon har tagit några återfall. Jag vet faktiskt inte hur många. Jag håller inte koll på dom.
Ja men nu sitter jag här igen. De har gått en dag.
De har varit mycket upprepningar, men de är bra. Jag ser nu vilka bitar jag har kvar att jobba med. T.ex. känslobiten. Jag har svårt att visa och prata om känslor. Men även om mina tankar. Jag tror jag känner och tänker fel. Men mina känslor kan jag ju inte rå för, utan dom har jag. Dom kan inte vara fel. Så är de. Men mina tankar kanske inte är dom sundaste alla gånger.
Neej.. Jag ska börja visa och prata mer om mina känslor. Jag vill de, för då mår jag bra.

Just nu är jag ensam i livet, eller vad man ska säga. Jag bor ensam för första gången i mitt liv. De är jobbigt. Jag är inte van vid de. Guuud så ensam jag känner mig många gånger, även fast jag har min hund att umgås med. Men jag vill ha någon människa runt mig. Så ofta flyr jag från min ensamhet. Jag försöker hitta på saker att göra, städa fast de inte behövs eller hitta någon att umgås med bara ändå. De blir lite fel.
Men de är väl de att jag klarar inte av att vara ensam med mig själv. Men jag tränar på de.
De är värst på kvällarna. Då får jag ångest, men har hittat ett sätt att komma bort från ångesten. De är att meditera. Men jag vet inte om de är ett sätt att fly eller hur de är? Jag vet inte, men har fått ett tips av min kurator att lägga mig på sängen och försöka sätta fingret på vad de är för känsla jag har. Så ska testa de med.

Nej nu måste jag göra kväller om jag ska orka med morgondagen. De är mycket insikter som kommer och även mycket information man får. Så måste vara klar i huvudet i morgon.
God natt!
RSS 2.0