De här åt jag idag

  • Macka på praktiken
  • Pizza som jag blev bjuden på =P
Jag har inte ätit mer än de tror jag?!

Mina föräldrar...

Jaa... Hm.. Ni har ju hört en del om dom. Detta kanske är ganska bra för mig och skriva lite mer om dom?
Jag börjar med min mamma tror ja..
Min mamma är 46 år gammal, men väldigt ungdomlig av sig. När jag var tonåring var de nästan liiite pinsamt att hon var så "cool" eller vad man ska säga. Men jag tycker jag fick en jätte tonårstid med min mamma. Vi var nära varandra men ändå inte. Jaa de var en mysig tid med mkt minnen. Jag har ju liksom inte så mkt minnen från min barndom.
Annars är min mamma en väldigt lättsam person som man kan prata med om ALLT. Meen... Nu är de så att hon har en sjukdom.. Alkoholism. HATAR de.. Men så är de. Just nu ska hon tydligen vara nykter. Men jag har ingen kontakt med henne p.g.a att jag inte vill bli sårad fler gånger. Jaa alltså jag kan ta upp kontakten med henne när hon har en stabil nykterhet.
Jag saknar min mamma otroligt mkt. De är nu som jag verkligen ser och känner att jag älskar min mamma jätte mkt. Och att hon var ett otroligt stöd för mig i allt som är. Jag menar då ALLT.
En dag kommer vi att ta upp våran kontakt igen. Och då hoppas jag att våran relation kan bygga på ärlighet, tillit och kärlek. Jag väntar...
Och då kommer vi till min pappa..
Min pappa är 59 år. Han är som en 59 åring är tror jag.. =P
Jag har STOR respekt för min pappa, lite fööör stor måånga gånger. Jag säger nästan aldrig ifrån åt min pappa. De är nått jag måste träna på. Att säga ifrån, sätta gränser. Men de är sååå OTROLIGT svårt att göra de mot min pappa. Min pappa och jag har sorgligt nog aldrig varit nära varandra. Vi pratar och visar inte känslor för varandra. Men jag älskar honom iaf. Han är ju min pappa. Och han ställer upp på sitt lilla vis, ofta genom att "köpa" mig. Så lite bortskämd är jag allt ^^
Jaa min pappa har två sjukdomar.. Alkoholism och cancer. Han vet inte av att han är alkoholist =( Han dricker på han. De är ganska jobbigt. Helst nu när han har cancer också. Den upptäckte dom för bara ett tag sen. Han har nu börjat gå på cellgifter. Just nu är de bra med honom. Men jag är OTROLIGT orolig att han ska börja må dåligt.
Jag vill så gärna att jag och pappa kommer närmare varandra och ser de här med cancern som en möjlighet till att komma honom nära. Jag VILL verkligen vara han nära innan vi skils åt.
Ja jag älskar mina föräldrar... ♥

Min första kärlek...

Jaa vem var de? Hm.. Tror de var en kille som heter Pär. Vi träffades när vi skulle göra oss av med en hund vi hade. Vi åkte lite bil med honom jag och en kompis.
Vi blev iaf tillsammans och var de i 8 månader tror jag de var. Jag var SUPER kär. Men jag blev kanske inte behandlad som man ska bli. Jag fick ofta vänta på att han skulle höra av sig. De kunde i slutet gå 3 dagar emellan och sånt. Så de kanske inte var de bästa förhållandet. Men jag var SUPER kär. Ojoj! Så de var min första RIKTIGA kärlek. Hihi ^^ Jaa.. Undra vem min livskärlek är?!

Om mig...

Jag heter är en tjej på 21 år som heter Sandra. Jag kommer från Iggesund och bor fortfarande kvar här. Men kommer inte stanna länge har jag en känsla av. Jag vill dra mig till Stockholm för att kanske ha en chans att jobba med mitt drömyrke. HUNDAR!! Jag älskar hundar. Har en egen som heter Zantos. Vi tränar Freestyle, men just nu ligger vi lågt. Freestyle är dans med hund.
Jaa vad mer kan man säga? Jag är medberoende och vuxet barn. Mina föräldrar är alkolister bägge två. Så jag jobbar med mitt medberoende hela tiden. Ganska jobbigt men tror de går framåt iaf.
Jaa som person är jag öppen, pratglad, ödmjuk och alltid glad.
De var lite om mig. Svårt att skriva om sig själv ju. Men gjort ett försök iaf =D

Kopierar ^^

Var in på min kära Tessie blogg =) Där hittade jag en lista som man kan blogga efter. Jag tycker de är så jobbigt att komma på nått att blogga om hela tiden så de här passade ju bra =D
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Så jag börjar väl i morgon på denna lista tror jag =P

Ahaa <3 <3 <3

Jag läste precis kommentarerna till förra inlägget ^^ Åhh! Blev alldeles varm! Tack tjejer!
Tessie min underbara vän! Utan dig skulle mitt liv vara tråkigt, innehållslöst! Finns ingen vän som du! Du är så vacker! Sätt dig ännu en gång och kolla på videon på korten och låten som jag skicka till dig! Varenda ord i låten stämmer så himla bra!
Jag lägger ut den här också för att ni ska se vad de är =)
Jaa... Annars är de rätt bra med mig. Tänker på mamma väldigt mkt bara. Men så är de väl. Jag tror jag har rätt sunda tankar iaf. Eller ja.. Inte i dag.. Så såg jag killen hon är tillsammans med. Eller var eller hur de nu är. Jag stod iaf och prata i telefonen, mitt i samtalet ser jag honom. Jag tappar bort vad de är jag pratar om och allt.. De ända jag kan tänka på är att jag är så jävla förbannad på karln! Men men...
Och jag var så himla rädd att han skulle komma och prata med mig. Rädd för vad jag skulle säga och göra. Men sen kom pappa så jag släppte de hela..
Jag var till min kurator i dag och kände att dimman som varit kaaaanske skingrar sig? Jag vet inte?! Men kanske... De är prat om en bedömning iaf om jag kanske ska gå hos en psykoteraput (om de stavlas så nu då?) Jag hoppas på att de blir en sån bedömning iaf =)
Jaa nu ska jag faktiskt slänga in tvätt i maskinen =)

Sjuuuk! =(

Usch, vaknade i morse och var jätte sjuk. Ont i halsen, täppt i näsan och febrig. Så i dag ska jag ta de lugnt.. Eller inte. Ska faktiskt gå och kolla om de finns tvätt tid. Jag MÅSTE tvätta. De finns ingen återvändo.. Skulle behöva städa också. Men får se hur de blir med de. Jag måste lära mig att ta de lugnt.
Usch! Varför ska jag vara sjuk? Jag skulle ju ha följt med pappa och tagit cellgifter annars. Och om jag inte varit sjuk hade jag kunnat träffa Tessie som jag längtat efter så mkt i helgen. Jaa.. men men..
Jag fick ett sms av mamma i morse där de stod att hon saknade mig. Jaa.. Jag saknar henne också jätte mkt. Just de där bara att lyfta på luren och berätta nått roligt som hänt eller liknande... Skulle vilja berätta för henne att pappa tar cellgifter nu... Och jaa massa grejer jag vill berätta.. Jag ska inte göra de, för min egen skull.

Har ingen ork...

att blogga nå mer.. Tråkigt tycker jag... Jag kan liksom inte komma på vad jag ska skriva riktigt? Men de är väl så ibland.
Just nu håller jag på att bli sjuk. Jag har lite ont i halsen halv snorig och halv febrig.. Men så är de väl.. Man måste vara sjuk i bland.
Iaf så har min mamma ej varit och hämtat posten inte hört av sig ens?! Så.. Hm.. Vart är hon? Ska jag åka dit med posten? Till karln hon förmodligen har? Skulle vilja ge den till henne så jag ser att hon får den och så... Men vet inte vem jag ska åka dit med i så fall. Jag läre ha någon med mig för att vara lugn. Jag får tänka på saken.
I morgon om jag är frisk ska jag följa med pappa till Gävle och ta cellgifter. Men förmodligen så är jag sjukare i morgon =( Tråkigt!! Som tur är så är de studiedag på onsdag på skolan så jag slipper praktiken. Hoppas jag är frisk på torsdan bara =P
Jaa... Så här ser de ut nu..
Skriver när jag får lust igen =P

Vill vara barn igen...

Faan.. Jag vill vara barn igen. Jag vill sitta i nån av mina föräldrars knä och bara gråta. Jag får den känslan ibland och just nu är de så. Jag känner jag vill sitta i min mammas famn och bara gråta. Jag VILL inte behöva ta avstånd från henne. Faaan!!! De är skit jobbigt. Hon har varit min trygghet på nå vis. Nu ska jag släppa henne för jag vet att jag inte mår bra av att bli sviken och sårad av hennes återfall. Just nu är de så mkt runt om. Jag skulle så gärna vilja ha hennes stöd. Hon skickar sms till mig varje dag och skriver olika grejer. Inga dåliga grejer med jag märker ju att hon vill att jag svarar. Faaan... Känns som att de är jag som sviker min mamma nu. Men jag gör de här för min skull nu. Och delvis hennes.
I morgon kommer hon och hämtar post som hon har här. Hon skrev ett sms till mig där de stod: Har fixat så jag kan hämta min post på fm innan 13 blir det. Jag smsar innan jag kommer. Jag lovar att inte höra av mig mer än angående posten. Sen hämtar jag sakerna 30 nov. Jag älskar dig
De kändes kan jag lova. Nu är de så tydligt, så verkligt. Jag kommer alltså kanske inte träffa mamma på några månader. Jag vet inte hur mkt jag skrivit om de här innan. Men hon ska få en stabil nykterhet innan vi tar kontakt igen.
Usch... Sitter och gråter nu, vill ha en famn att gråta i. Jag vet att jag har en lite längre bort bara, men jag klarar mig. Du famnen där borta, Tessie, Tack för att du finns!

Dagens bild

I dag får ni en bild på min tatuering =P De är min vovves tass ^^ Denna tatuering är min enda, men de kommer bli fler nångång =P

Sjuuk =(

I dag skulle jag till praktiken... Men vaknade med en kudde som var dyngsur.. Jag har feber! =( HATAR ATT VARA SJUK!
Annars är de väl inte så super bra med mig. Jag har inte pratat med mamma sen den 6 nov. Hon skickar sms varje dag och skriver olika grejer så som att hon skäms m.m. över att hon druckit men att hon är nykter nu. Men de struntar jag i. Jag ska skriva ett brev till henne och förklara att jag orkar inte stå här varje gång hon tar återfall och blir nykter igen. För de har hänt för många gånger nu. Hon kan komma till mig när hon har en stabil nykterhet. För jag orkar inte bli sårad nå mer.
Ja.. Så är de...
I dag skulle jag behöva städa. Men orkar inte göra nått =( Nästan så jag inte ens orkar sitta vid datorn =P
Nu ska jag lägga mig och vila.

Fan fan fan!!!!!!

Usch! Känner mig arg, irriterad, ledsen, frustrerad och jaa... Allt möjligt! Den här jävla sjukdomen!! Usch! Hatar den! Varför ska alkoholen kidnappa min mammas hjärna?? Och varför just nu?!?! Jävla skiiit! Jag behöver min mamma nu. Nu när de är så svårt med allt de andra runt omkring. Usch.. Less jag är.
Länge sen jag mådde så här dåligt faktiskt.
I morgon ska jag till kuratorn på nån bedömning av nått slag? Ingen aning om vad de var men säkert skit bra...
I kväll är de anhöriggruppen som tur är.
Mitt i allt de här kan jag känna nån tacksamhet iaf. Jag är tacksam för att jag har dom vänner jag har runt om mig som stöttar mig. Men känner ändå att de är nått som fattas. Min mamma....
Jaa.. Hon är ju tydligen nykter i dag, men känner att så här ser de alltid ut. Hon tar återfall, sen vänder hon sig till mig och säger att hon är nykter och att allt är bra. Då vill hon att jag bara ska acceptera de typ. Faan! Den här gången har jag fått nog på nå vis. Men nu vet jag inte riktigt hur jag ska hantera de här? Vad ska jag säga? Hon har skickat sms varje dag sen min födelsedag. Men jag har inte svarat på nått av dom. Vet inte vad jag ska svara. Har sån lust att skriva: Skiit bra! Härligt! Du försvinner ur mitt liv när jag som bäst behöver en nykter och frisk mamma...
Jag har sån lust att kasta massa skit på henne. Berätta hur mkt hon sårar mig hela tiden. Berätta hur lite jag kommer i håg av min barndom och fråga henne varför? Vad hände då??
Känns skönt att ha skrivit lite här iaf. Men känner mig dum nu för att allt är så negativt. Vill ju vara glad hela tiden, och istället då så trycker jag undan mina känslor. Men så ska jag inte göra. Jag ska känna på dom. För man får må dåligt i bland så är de.

Dagens bild

Cancer....

Jaa min födelsedag blev ju bra i går... Usch.. Fick reda på att pappa har cancer och kommer att gå på cellgifter i ett halvår framöver. De kommer bli jobbigt. Usch..
Jag läre ha nån att prata med för de första. Sen skulle jag nog haft nån som vet mer om själva cancergrejen. Nån som kan förklara hur de ligger till.
Neej... Orkar inte skriva nå mer nu...

Ångest..

Jaa jag vet inte riktigt om jag har lust att skriva om lördan just nu. Vi hade roligt iaf, helt okej. Men blev inget pjamasparty efteråt...
I dag fyller jag då år.. Jag vaknade i morse och började göra mig i ordning för praktiken. Åt frukost och började må illa som fasen =/ Jag tänkte ähh de går över.. Men de gjorde de inte. Jag känner mig allmänt trött och slut. Kanske håller på att blir sjuk? Så jag stanna hemma. Och nu har jag ångest över de. Jag han varit borta mkt, och på mitt förra jobb ringde dom varje dag och fråga hur de var med mig och när jag skulle komma tillbaka.. De gjorde dom med alla. Och tror de sitter kvar. Man FÅR inte vara sjuk och hemma från jobbet. Så nu sitter jag med ångest över de. Plus att min mamma tagit återfall och min pappa är på sjukhuset i Gävle i dag och får reda på prover. Kanske blir cellgift för honom. Känner att de är rätt förvirrad över de också. Lät som han skulle få cellgifter. Men han har ju vad jag vet inte fått nå svar på proverna?! Jaja... Så är de..
Jaa.. Så i dag är inte någon bra dag. Men jag ska göra allt för att den ska vända. Vill inte må så här..

Det kommer....

Jag kommer att skriva om lördan men har inte haft ork. Blir senare i dag =P

Dagens bild

I dag år de bli den här bilden, för jag saknar min brorsa nå enormt. Min fina storebror! Jaa... Nu vill jag att han kommer upp hit. Älskar honom!♥

Kärlek, närhet, tårar och skratt!!

VILKEN DAG JAG HAFT!!!
I går skrek jag efter närhet, bara någon som håller om mig... Men fick lägga mig själv i min säng och utan närhet =(
Meen.. I dag har jag varit till min pappa. Där var även min syrra och hälsade på med sina barn. Ojoj! Vilken mysig kärlek och närhet man kan få av barn! Hampus hennes äldsta satt i mitt knä och myste och kollade på tv. Han var heel go. Han bjöd mig på massa kärlek, närhet och skratt.
Och hennes andra barn då. Han är 11 veckor! Vilken liten gofis! Höll han ett tag, han flinade och skrattade lite och såg ut att ha de rätt mysigt. De hade då jag iaf. Han gav mig närhet ^^
Sen har jag varit på Öppet andligt AA-möte. Meen sånna känslosvängar de var i kväll på mig. Jag flinade, myste, grät av sorg, grät av glädje. Jaa.. Och där återigen fick jag närhet. Min kompis var där med sin lilla son som jag fick ta när hon delade. Han somnade i min famn och låg och sov heeeela mötet ut i min famn. På mötet blev jag så påmind om situationen som är runt omkring så jag började gråta av sorg. Men genast när jag började gråta så började de spelas musik i kyrkan som ligger under. Och dom spelade en låt som jag har ett enormt vackert minne till, så helt plötsligt grät jag av lycka och sen tillbaka till sorg. Men de var eeeennnoooormmmt skönt att göra de. Jag känner mig lätt och pigg men ändå utpumpad, fast på ett skönt sätt.
I dag ringde även en som ligger mig varmt om hjärtat. Så där varmt om hjärtat så de pirrar i magen ^^ Så blev jätte glad.
Jaa kort sagt har denna dag varit sååå himla fin och bra!
Hoppas eran dag har varit lika fin!

Hm... Kanske hade fel

Pratade precis med mamma. Jag kan ha haft fel.. Jag kan inte skriva mer än så innan utredning och allt är klart. Men vet iaf vem som snott pengarna. Så mkt kan jag väl säga.
Jag har lugnat ner mig nu, jag kommer få pengarna när hon får pengar igen.

Less!!

Neeej nu är jag less!
Min mamma skulle gett mig 300 kr i födelsedagspresent. Hon har redan gett mig en present.
dom här 300 kr skulle jag haft till lördan när vi ska fira min födelsedag. I dagfick jag ett mail av henne på Facebook. Hon skrev där att hon blivit av med sina pengar och att jag kunde vara lugn för hon var inte och är inte full. Okej?! Knasigt de lät... Men nu är jag less. Nu måste jag alltså låna pengar till lördan, känns fel de tycker jag.
Jag har gjort mitt telefon samtal också. De gick inge bra. Jag kommer inte i kontakt med den människan för ens på tisdag typ. ÅHHH!!! SKIT! Telefonsamtalet var till Soc. Jag skulle varit dit den 25 men kollade fel på datum och trodde de var den 26. Men de gick kanske att lösa.. Men nu känner jag att jag är stressad... Usch... VILL HA PENGAR! Jag är skyldig en tjej lite pengar handlar typ om 100 - 150 kr. Men jag HATAR att vara skyldig. Jaa.. Jag vet inte om jag har mig själv att skylla när jag sitter i den här sitsen? Tur att jag ska på anhöriggruppen ikväll. Jag blir så fundersam på mamma. Känns inte som de är sant de där med att hon blivit av med alla sina pengar. Låter konstigt att de ska komma just nu.
Men vi får se hur de blir. Jag får iaf låna så de blir av med lördan.
Nu ska jag spela lite gitarr och lugna ner mig.

Dagens bild

I dag blir dagens bild denna suddiga men för mig betydelsefulla bilden. Jag, Tessie, Fia och Anna var ut på Engmans Kapell och hade super roligt. När jag ser den här bilden så längtar jag ÄNNU MER till lördan!
Från vänster: Jag, Fia, Anna och Tessie

Lääängtar

I dag ska jag städa, rätt rejält så de ser bra ut tills på lördag. Gud känns som jag tjatar om den där lördan hela tiden. Men jag läääängtar!
Och i går så gav Fia mig ledtrådar på vad jag skulle få av henne, hon sa: Gult och svart. Sen fråga hon om jag tyckte om majs!?!!? Vad faaan kan de vara?! Hon sa även de blev ingen uppblåsbar kille. Haha! Så hon hade planer på en sån, nu vet jag att jag kan förvänta mig vaad som helst!
Jaa jag längtar som fan iaf. Så i dag ska jag verkligen städa.
Jag ska till min pappa också. De är lite konstigt. Jag har inte varit dit nästan nånting sen han blev "sjuk". vi vet ju fortfarande inte om de är cancer. Men men.. Ja, jag vet inte varför jag inte varit där. Har haft andra saker att göra tror jag. Men i dag ska jag pallra mig dit tänkte jag.
Jag ska även ringa nått telefon samtal som måste bli gjort. Jag är dålig på sånt där, endera skjuter jag upp de eller glömmer jag de.
Jaa.. Men de som står på listan i dag är
  • Städa
  • Hälsa på pappa
  • Ta tag i mitt telefonsamtal.
Ha en bra dag ♥

Dagens bild

Vi satt och kollade på bilder på min dator i dag och kom fram till att jag skulle kunna göra dagens bild varje dag. De vore ju lite roligt eftersom jag har så många fina bilder. Så här kommer den första!!
I dag får de bli en på mig och Fia eftersom hon varit här i dag. Detta var 2008 när vi tog studenten =P

Överraskningen =P

Ja som sagt Tessie skulle få en överraskning i dag. De var våran kompis Fia som kom och skulle hälsa på =)
vi åkte in till stan och köpte massa grejer tills på lördag och sen köpte Tessie ost och kex som vi myste med ikväll =)
Älskar dom där brudarna jag! Vi hade ett litet deep talk innan Fia åkte hem också, de är rätt mysigt faktiskt.
I morgon blir de mer deep talk för då är de anhöriggruppen. Ska ta upp lite grejer om någon som går och säger saker som inte alls behöver säga dom sakerna.. Jaa lite irriterad är jag. Men men... Ska se vad jag ska göra med de. Får förmodligen sluta säga saker till personen. Tråkigt men så är de.
Neej, nu blev jag irriterad. Får nog ta och kolla på nått som får mig på bättre humör. Blir väl nått på webbtv antar jag =P
Sen blir de sängen!
Godnatt ♥

Duktig jag =D

I dag har jag sökt 2 jobb! Ojoj! Duktig jag! De blev Elgiganten som kassamedarbetare och som innesäljare nånstans.
Jaa innesäljare är väl inte de roligaste. Men de är ett jobb och pengar så får jag de så tar jag de helt enkelt.
De kanske är roligt också, de vet jag ju inte =P Man får se de positiva i de hela.
Jaa så nu ska de bli roligt att vänta på svaret från dom här två ställena.
I dag ska jag överraska Tessie lite om hon orkar. Hon kommer nog bli lite glad =) Kan inte skriva vad som komma skall här för de läser ju min kära vän! Hehe!
Men kommer senare i kväll kanske. De är inte väldans men en liten suprise iaf. Jag hoppas de blir av bara för de hänger på en annan. Jaja! Mer kan jag inte säga.
Ha en bra dag!

Ledig i dag =)

I dag har jag inte gjort mer än att varit med Tessie in till stan när hon skulle på ett möte. Sen åt vi på Hot Chili gott faktiskt. Jag antar att Tessie kommer lägga upp kort på maten på hennes blogg =P
Sen gick vi på stan och strosade bara. Köpte lite smått tills på lördag då vi ska fira min födelsedag, jag lääängtar som faasen! =D
I kväll har Tessie och Jocke varit till mig vi satt och spelade lite gitarr och drack ett glas vin. Inte ofta de har hänt på en vardag! Men så blev de. Mysigt var de i alla fall. Nu ska jag kika runt lite på lite bloggar
Hoppas alla haft en bra dag!
RSS 2.0