Besökt pappa <3

♥I dag har jag besökt pappa, de var nervöst att gå dit. Och innan jag gick in på avdelningen höll jag på att börja gråta. Men tänkte att jag kan inte komma in gråtandes. Så väntad ett tag innan jag gick in.
De var skönt att få träffa honom. Han sov när jag kom in, men jag väckte honom eftersom att de skulle komma fler bara om nån minut. Han vaknade och log mot mig. Min älskade pappa... Varför ska de vara så här?!?!
Jag känner mig rätt avstängd. Men ändå inte?! Ja jag vet inte... Knasigt de där.
Jag undrar hur allt kommer se ut när pappa får åka hem? Och NÄR får han åka hem? Ja.. Jag har nog en del frågor att ställa. Men kände att jag ville inte fråga nått i dag. Kanske ska gå upp en sväng i morgon. Jag skulle vilja ha med något till honom. Men vad tar man med sig? Jag skulle vilja göra ett kort och skriva något fint till honom. Typ att jag älskar honom och sånt.
Vi säger de för sällan till varandra =( Men jag vet inte om jag vågar. Jag tycker de är jobbigt att visa känslor för pappa. Men de är väl så att de ska komma nå bra ur de här också. Så kanske jag och pappa får en bättre relation till varandra nu. Jag hoppas de. Och att han kommer sluta dricka. Att han börjar ta vara på livet och dom små fina stunderna man har i livet.
Vi vet ju fortfarande inte om de är godartade tumörer eller elakartade. Men hur de än är så är de hemskt.
Usch... Sitter och gråter nu.. Vad skulle jag göra utan min pappa?! Han stöttar mig genom saker på sitt egna speciella lilla vis. Vi har gått igenom mkt han och jag som vi inte ens pratar om. Usch...
Nej.. Nu ska jag lugna ner mig och sen ringa till mormor och berätta allt för henne. De kommer bli tungt, men jag måste för de är ingen annan som gör de.

Vad är de som händer?!

Jag var på min anhöriggrupp i dag. När jag kom dit blev jag som avstängd?! De var skit konstigt.
Sen när jag kom hem nu så brast allt. Jag bara satt mig och grät. De är inte bra med mig! De är inte de! Inte de minsta...
Jag vill inte sova ensam i natt.. Jag tänkte ringa min mamma och fråga om hon kunde komma hit och sova över. Men vet inte? Ska jag göra de? Ja.. Jag får klura på de nån minut till. Har inte så lång tid på mig innan bussen hit går så...
Ja.. Så är de just nu.. Inge bra..

De är lite bättre nu...

I går opererades ju pappa. Allt gick bra vad jag förstod. Min låsas mamma skulle åka in och hälsa på honom i dag, så jag skulle få höra mer. Jag har sovit skiiiiit dåligt i natt, men de är väl inte så konstigt heller. Men är i alla fall vaken nu.
Är inte på praktiken i dag, men ska försöka gå i morgon i alla fall. Man kan ju testa i alla fall.
Nej nu orkar jag inte skriva mer. Har typ ingen ork, men skulle behöva städa. Vi får se hur jag gör...

Jobbigare blev de...

Pappa hade åkt in på sjukhuset i går kväll. Nu i dag fick jag reda på att han har tumör i magen och på levern... Så nu är de tungt. Plus allt annat som är.. Skit också!
De som är skönt är att jag kan ändå vara tacksam för de jag har i dag. De kunde jag inte förr när något var jobbigt.
Jag fick gå från praktiken i dag för jag blev helt förstörd. Sen följde mamma med mig hem och vi åt tonfisksallad.
Jag har verkligen världens bästa mamma! Hon är bäst!

De är rätt jobbigt nu...

Jag har mkt tankar i huvudet.. Om allt möjligt. Känner att jag vill inte ta upp de här.
De var ett tag sen jag inte mådde bra, så de kanske är på tiden då eller vad man ska säga. Man måste ju må lite dåligt i bland så man uppskattar de som är bra sen.
De är inte så att jag är hel deppig =P
I dag kanske jag ska fika med Tessie på stan =) Mysigt! Vad skulle jag gjort utan denna underbara vän? Jag har ju klarat mig förr, men skulle fasen inte klara de nu ^^
Jag har jätte fina vänner runt om mig. Crosson, Fia, Tiger, Elin och många andra. Men dom jag nämde brukar jag försöka prata med ofta.
Ja... De finns jätte mkt jag har att vara tacksam till, jag försöker tänka på de hela tiden så inte min svacka ska gå för djupt. Längtar till på onsdag så jag får gå på anhöriggruppen och prata av mig lite och få råd =)

Händelserik helg =P

Helgen har varit en oförglömlig helg på både gott och ont =/ De onda tänker jag inte prata om. Känns som att jag varken orkar eller vill skriva de här. Mina närmsta vänner vet vad de handlar om och de är huvudsaken.
I fredags blev de Charlie´s och karaoke. De bästa var efterfesten. Jag har aldrig varit med om en bättre efterfest =P De var jag och min underbara Tessie och typ 8 killar eller nå =) Haha! Skratta MKT!
I går (lördag) var de karaoke på bockarna. Gick dig med Tessie och Helena. Vi hade en mkt knasig kväll. Jag hade de ändå roligt. Ojojoj... Jaa.. De var väl de.
I morgon blir de praktik. Men först ska jag ta tag i den tråkiga biten som blev i helgen. Illa.. Illa... JAG har inte gjort nå dumt kan jag säga i alla fall.

En fullspäckad dag =P

I dag har cafeterian startat upp, de var rätt hektiskt i början, men sen blev de lugnt =P Kunde sätta mig med min bok och bara läsa =) Härligt.. Jag har tänkte mkt på en kompis i dag som har de jobbigt, men har varit så självcentrerad att jag inte ens skickat ett sms och frågat hur hon mår?!?! Herregud! Kom på de nu, och nu är de lite sent att skicka. Så gör de i morgon =) Men har i alla fall tänkt på henne i dag. Har kommit på en liten liten present jag ska ge henne =D De är så roligt att ge bort saker.
När jag kom hem från praktiken var jag och hämta Zantos hos pappa, sen bar de av till hundkurs där jag är hjälpinstruktör =) Roligt värre! EN VALPKURS! Fatta vad jag VIILL ha valp nu igen!!
Efter de gick jag hem och var barnvakt åt Elias. De gick bra. Han kolla på film och jag städade. Så nu är de gjort också. Men har MASSOR att göra på min "att göra lista"
Jaa.. I alla fall har de här varit en kanondag och de kommer de bli i morgon också, för de är jag som bestämmer hur dagen ska bli! =D

Första dagen...

på praktiken i dag =) De gick superbra, men är enormt trött nu =/ Har liksom inte jobbat på typ ett halv år! Jag har fått städa upp cafeterian i dag. I morgon "börjar" jag på riktigt =) Alla var jätte trevliga och sånt så de kommer bli toppen de här.
När jag slutat gick jag ner på stan och mötte mamma. Jag köpte en vinterjacka också =D Super fin och förmodligen jätte varm! Synd att jag inte har nån kamera, då hade jag kunnat lägga ut ett kort. Nu vill jag att de ska bli lite kallare så jag får ha min jacka!! =P
Nu läre jag vila lite, är så fruktansvärt trött!!

En skön söndag =)

I dag har de varit lugnt, har inte gjort så mkt.
De var hundpromenad, ganska skönt faktiskt. De blev hela 5 hundar =D Bra för första gången i alla fall. Hoppas på att vi kommer bli många denna "säsong" Hehe!
Efter hundpromisen gick jag till Tessie och bara slappa lite. Jag tycker de är så mysigt och roligt att umgås med henne.
Ska börja läsa en ny bok i kväll också =) "Svensk Maffia" Lät som en jätte intressant bok. Så i kväll ska jag läsa lite bok, kolla på valvaka och ladda för praktik i morgon. Är nervös med ändå ska de bli väldigt roligt och spännande.
Ska nog ta en dusch nu, eller så får jag gå upp tidigare i morgon och göra de. Vi får se hur de blir.

Tråkig kväll igår...

Hej hej!
Igår var jag på Charlie´s och sjöng karaoke. De var jätte lite folk, dom som var där var allt för full.. Jaa inte så roligt. Fick sjunga mkt i alla fall. De var allt om kvällen i går.
I dag är de hundpromenad, hoppas de kommer många =) Zantos kommer förmodligen bli knäpp. De var länge sen de var hundpromenad nu.
Efter hundpromisen ska jag umgås med Tessie ett tag i alla fall =D Alltid lika roligt =)
I morgon ska jag börja praktisera.. Är lite nervös, men tror de kommer gå fin fint =) Måste lösa Zantos problemet bara, han har ingen som går ut med honom =( Men men.. De ordnar sig.
Jag har nog inte så mkt mer att skriva nu =P

Sjukt rolig kväll igår!!!

Hej hej!
Jag läre berätta om kvällen i går. Jag var ju i kyrkan med alla faddrar som ska vara de kommande konfirmandåret.
Kvällen började med att vi satt oss och väntade på att alla skulle anlända. Vi satt och spela lite gitarr och sjöng och hade oss. Mysigt =) Sen kom alla så då beställde vi pizza som skulle bli utkörd. De skulle ta typ 40 - 50 min. När de gått typ en timme ringde dom och fråga vart pizzorna var. Dom hade inte börjat baka dom för bilen som skulle köra ut dom kunde inte för ens nu. Så... Ledaren blev så sur så hon åkte dit och hämta pizzorna själv =P
vi åt pizza och hade de trevligt. Sen började allvaret =P FÅNGARNA PÅ FORTET!!!
SHIIIT vad roligt de var! Vi var 2 lag med 4 st i varje. Dom tre männen och Björn, och vi som hette Dom tre nördarna och Fredrik ^^
De var skiiit roligt faktiskt! Vi fick leta nyckel i grushög och göra massa annat. Jag tog på mig en cell där man inte skulle vara äcklad. Hm.. Jaa.. De var rätt kul faktiskt. Man skulle häva ner händerna i 4 hinkar och leta efter en nyckel. De var kolsvart i rummet. De var Spagetti, barr-kott-vattenblandning, mjöl och gröt i hinkarna. de gick bra =) Och vi fick nyckeln =P Skiit kul var de!
Sen blev de skattletning(godis) Och sen en sjukt bra film =D "Allt för min syster" tror jag den hette. Jag böla som en tok.
Efter de spela vi lite mer gitarr innan de var läggdags. När vi lagt oss tänkte jag "nu ska jag skrämma upp dom små liven" Haha! Så de blev en del spökhistorier och en och annan psykopathistoria =P Verkade nästan som jag lyckades. för Fredrik kunde då inte sova för ens klockan var typ 3 eller kanske 4?! Men jag har nog inte skrattat så mkt på länge som jag gjorde i går! Tack allihopa =D
När jag vakna i morse hade jag fått sms från min kompis. De stod att dom var på väg in på förlossningen och skulle föda =D Jag kan lova att jag vaknade då! =D Dom fick en son. Så min dag i går och min dag i dag har varit toppen!
Och till Tessie min älskade kompis vill jag ge en ros @----> Hon var hundvakt åt min älskade hund i natt så jag fick genomföra min roliga kväll.
Just for you friend

Trött...

Hej hej!
Somna sent i natt, kunde inte sova eftersom att jag somna en stund på dan igår. Men efter mkt om och men så somna jag. Vakna vid 6 tiden av sms också, men de gjorde absolut ingenting =D Sen somna jag om igen tills nu då ungefär.
I dag ska jag packa, först åt Zantos som ska sova hos underbara Tessie i natt =) Go hon är den människan =D Sen ska jag packa åt mig själv. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, men gitarren ska med i alla fall =)
Känner mig mkt bättre i sjukan nu, skönt. Men funderar på om jag börjar få hosta eller om de bara är nå tillfälligt vilket jag hoppas. De är så hemskt att ha hosta.
Jag hoppas jag är bra i halsen i morgon för i så fall blir de karaoke för mig i morgon kväll =)
Nej nu ska jag försöka vakna riktigt.

Komplicerat..

I bland är livet så himla komplicerat... Tankarna snurrar som bara den... Men jag tror jag ska bara släppa allt. Min egen vilja framför allt. Gör jag de kommer allt bli som de ska i alla fall.
Har ingen lust att skriva vad de handlar om. Men mina närmsta vet förmodligen en del av de.
I morse när jag vakna så var jag dunder sjuk. Usch var riktigt hemskt så jag till och med ringde till hälsocentralen och boka tid. Jag fick komma direkt. Jag trodde jag typ halsfluss. Var jätte svullen i halsen. Men de var bara ett virus som tur var =)
Jag har kurerat mig lite nu så nu känner jag att svullnaden gått ner! Jippie!
I morgon ska jag i väg och sova över i kyrkan på Håsta. Jag är ju fadder åt konfirmanderna. Så alla vi som ska vara fadder kommande året ska sova över i kyrkan och ha de mysigt. De ska bli toppen =D
Jag känner att jag är fruktansvärt dålig på att säga bra saker om folk i min omgivning. Bara en sån grej "vad fin du är i håret" jag bara tänker de men säger liksom inget?! Jag MÅSTE bli bättre på de.
Alla mina vänner i min närhet, ni vet vilka ni är. Ni är guldvärda! Utan er hade inte jag varit den jag är =) Ni ställer alltid upp för mig, och jag hoppas ni känner att jag ställer upp för er också.
Känns som de blev hoppigt i detta inlägg. Men fick i alla fall ur mig lite av de jag tänkt...

Händer inte så mkt....

Hej hej!
GUUD vad jag är dålig på att skriva i min blogg =/ Men men...
Nu skriver jag i alla fall.
De händer inte så mkt just nu. Ligger hemma i feber bara. Stackars Zantos ligger i sin fåtölj och sover. Han måste tycka jag är skiit tråkigt. Men så är de.
Helgen var super bra, fast ändå inte bra. Ja lite dubbelt. Men de bra tar över de dåliga i alla fall =D Hehe! Vill inte skriva allt som hände här.
Men på lördan var jag på marknan med Jenny först. Sen var jag hem ett tag. Efter de kom Tiger och Renée och hämta mig och vi åkte in en gång till =) Kul att träffa Tiger igen! =D Så vi gick på marknan med Fia, Danne och nå fler. Vi hade ganska roligt.
Efter de åkte vi hem till mig och förfesta. SHIIT vad vi hade kul!! Haha! Vill se korten från de =P Efter de blev de utgång på bockarna och där hade jag de ganska roligt. Ja.. Så såg min helg ut.
Nu ligger jag hemma och har feber och längtar efter att ha nån mer i mitt liv. Första gången jag är sjuk "själv" eller vad man ska säga. Jobbigt att ingen pysslar om mig =/ Hehe!

Mindre förvirrad...

Jag känner mig förvirrad just nu... Vad ska jag göra i framtiden, har så himla många grejer jag vill göra.
Anledningen till att jag är mindre förvirrad är att jag fått svar på en väldigt stor sak i mitt liv som varit. Svaret var inte de jag ville att de skulle vara, men antar att de är de rätta i alla fall. Men en del av min stora förvirring är borta då. Så nu är den liten.
Ja.. Så nu är mina känslor i snurr, vet inte vad jag känner riktigt. Jag är jätte lycklig och tacksam för allt jag har i livet så jag mår jätte bra. Men lite ledsen tror jag att jag är. Känner mig ensam igen, fast jag varit de hela tiden?! Knasigt de där.
Ja.. I kväll blir de en myskväll med mig själv hemma i tvsoffan. Tror de blir en bra kväll i alla fall. Jag behöver nog vara ensam med mina känslor i alla fall för att reda ut allt.
I morgon blir de Marknan och sen kanske utgång med min bästaste Fia =D

GE MIG MOOOD!

Hej hej!
I dag vill ja ha mod inte tålamod...
Jag vill ha mod att vara känslomässigt ärlig till vissa personer. De är jobbigt att stå för vad jag känner tycker jag. Men men... De är nått jag måste träna på. Och dess personer är väl utsända till att träna på =)
Jaa.. Jag har fått praktikplats som jag ska börja på den 20 denna månad =) Ska bli jätte roligt faktiskt. Finns nog väldigt mkt att göra där till en början. Sen blir de nog bara vanliga rutiner. De är en cafeteria på bromangymnasiet. Hon som fixa praktikplatsen sa "men nu Sandra får du inte flörta med killarna här;)" Men HALLÅ! Dom är ju små barn tänkte jag! Hahhaa!
I dag ska jag in till stan, ska göra nått jag har dragit på länge. Efter de ska jag till CUL och prata med en studievägledare. Ska se om Socialpedagog är nått för mig, eller Socionom. Vi får se helt enkelt =D
Efter de ska konfirmanderna ha återträff och jag ska även dit eftersom jag var deras fadder. Vi ska försöka värva lite nya faddrar till nästa konfagång eller vad man säger.
Så ser min dag ut i dag

GUUUD! GE MIG TÅLAMOOOOD!

Hej hej!
I går var jag på fika med en kompis, jätte trevligt =) Sen blev de möte. De blev ett trevligt möte också =D
Men till min rubrik på detta inlägg... GE MIG TÅLAMOD!!! Jag har mycket tålamod i mkt men INTE i kärlek... Uscha.. Jag får verkligen öva nu. De kanske är de som är meningen med de hela. Några vet nog vad de är jag skriver om =P Jag håller på att bli galen alltså. Jag kan säga så mkt som att jag väntar på att han ska höra av sig, för jag har gett honom space. Men NÄÄÄR?!?! Ojojoj.. Jag tänker MER på honom nu än jag gjorde tidigare. Vill ju träffa honom...
Jaja.. Nog tjatat om de =P Haha!
I kväll blir de en lugn kväll för min del. Ska nog bara vara hemma tror jag. Ska bara mysa med vovven om ingen annan kommer hit och myser med mig =D Hehe!
RSS 2.0