Ojojoj!

Hejsan!
Jaa Tessie har ju smygbloggat här den jäkeln =P Hihi, hon är ju bara för roligt. Älskar den vännen av hela mitt hjärta, de finns ingen bättre kompis än henne!
Hon skvallrade ju lite också ^^ Jag har haft besök hela Påsk av M. Hela påsken har vart underbar, varje minut och sekund! Visste inte att de fanns människor som M.. Men nu vet jag de =D Usch vad de tycks om!
I morgon bär de av till Stockholm för arbetsintervju =D Jippie! De är jätte spännande och kommer bli super roligt eftersom jag får träffa min brorsa som jag nästan ALDRIG träffar.
De känns verkligen verkligt nu att jag kommer att flytta till Stockholm. Och jag HOPPAS VERKLIGEN att Tessie min pärla kommer mycket snabbt efter. Vad ska jag annars ta mig till utan henne ^^ Jo visst funkar de, men jag kommer ju få Tessie abstinens om de inte sker fort, hihi!
Neej nu ska jag fara in till staden med min far för att lämna Zantos till mamma och hämta ut biljetter till tåget i morgon. Så i kväll blir jag heeelt ensam =( Jobbigt efter sånt myssällskap jag haft i Påsk =P

Gästbloggar i smyg.. mohahahah!!

Hej på er, Tessie här. Nu gör jag nått otroligt busigt, jag gästbloggar hos min bästaste, bästa vän utan att hon har vetskap om det. Hon springer iaf runt som en liten yr höna här hemma, plockar och donar för vet ni vad!? Hon har kanske inte berättat det, men hon kommer få besök i påsk. En mycket stilig karl dessutom. Men mer än så ska jag inte skvallra, hon får berätta sedan om hon vill. 

Nu sitter den vackraste på golvet och klipper klorna på min gudson, ja Zantos :) 
Sandra är så mycket mer för mig än bästa vän, hon är min själsfrände. Jag älskar verkligen henne otroligt mycket. Jag önskar henne allt gott här i livet, och att få chansen att bli sambo med henne och Zantos kommer bli ett sånt sjukt äventyr!! :)

Neee, nu ska jag vara lite social med bruttan min.
Glad påsk på er och ta det försiktigt på kvastarna, jag har hört att det är många galna kärringar utepå!!
Tessie

Nu var de ett tag sen... IGEN!

Jaa nu var de som sagt ett tag sen igen.. Men har inte haft nån lust att skriva. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre.
Antagligen har jag en massa att skriva om men men...
Jaa vad har hänt nyligen då??
Ja Elisabeth har brutit benet och kan inte gå ut med hennes hundar längre så jag får göra de åt henne ^^ Blir ju hjälpt med Beach 2011 får jag se de som =D
Här är dom små odjuren:
Sigge, även kallad Munken.
Isak..
Ja annars har jag haft en jätte fin helg med min vän Tessie. Vi var i väg och sjöng karaoke på fredagen, på lördan hade vi myskväll jag och Tessie och hon lagade mat. Och HERREGUD vad gott de blev!! Mmmm, vill ju ha de där igen! ^^
Zantos har ju vart hos min mamma ett par dagar för att hon ville ha honom. De fick hon väl. Sista kvällen hon har honom ringer jag och pratar med henne och hon har druckit!! Jag gillar INTE att hon har min hund då. De kan hända så himla mycket grejer och speciellt med tanke på vad hon har för folk runt omkring sig. Så jag sa de mer eller mindre rätt ut.
Hoppas att de inte upprepas, jag ska påpeka de varje gång hon ska ha honom nu. Så hon fattar att jag verkligen inte vill att hon dricker när hon har Zantos.
Ja annars mår jag bra. Kan inte göra annat när man får massa mysiga sms om dagarna, Hehe! =P
RSS 2.0