Ojojoj!

Hejsan!
Jaa Tessie har ju smygbloggat här den jäkeln =P Hihi, hon är ju bara för roligt. Älskar den vännen av hela mitt hjärta, de finns ingen bättre kompis än henne!
Hon skvallrade ju lite också ^^ Jag har haft besök hela Påsk av M. Hela påsken har vart underbar, varje minut och sekund! Visste inte att de fanns människor som M.. Men nu vet jag de =D Usch vad de tycks om!
I morgon bär de av till Stockholm för arbetsintervju =D Jippie! De är jätte spännande och kommer bli super roligt eftersom jag får träffa min brorsa som jag nästan ALDRIG träffar.
De känns verkligen verkligt nu att jag kommer att flytta till Stockholm. Och jag HOPPAS VERKLIGEN att Tessie min pärla kommer mycket snabbt efter. Vad ska jag annars ta mig till utan henne ^^ Jo visst funkar de, men jag kommer ju få Tessie abstinens om de inte sker fort, hihi!
Neej nu ska jag fara in till staden med min far för att lämna Zantos till mamma och hämta ut biljetter till tåget i morgon. Så i kväll blir jag heeelt ensam =( Jobbigt efter sånt myssällskap jag haft i Påsk =P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0