Kolla kolla! Ett till inlägg =)

Hej hej!
Duktig jag är! Har skrivit ett par gånger här nu =D
I går kom Erik förbi och hämtade mig så åkte vi in till stan. Jag lämnade Zantos hos mamma för jag skulle sova där. Sedan följde jag med Erik hem en sväng innan jag skulle till kyrkan.
De var skönt att komma iväg på konfaträff igen. De var ett tag sen nu. På tisdag ska jag i väg igen, men den gången på fadderträff. Vi ska prata om resa till Polen och även en gudstjänst som vi ska göra själva för att samla in pengar till Polenresan =) Ska bli jätte roligt tycker jag! Vi ska även prata om ett fadderläger vi ska åka i väg på, där jag ska vara ledare för våra faddrar ^^ Vilket ansvar! Men de ska bli jätte roligt.
Efter kyrkan gick jag till Erik igen för jag, Erik och Jocke skulle kolla på Silver Fang. Men ICKE! Eriks kompis skulle komma förbi med filmerna, men gjorde de inte. Så vi fick hyra film... Men de gick väl de med.
Efter de drog jag hem till mamma. De var jätte mysigt. Åt mackor och kolla på tv innan vi la oss. Och tro de eller ej, jag kom i säng INNAN kl 00.00 iaf =D Jippie! Kanske börjar de vända? =P
I dag vet jag inte vad som händer. Kanske han kommer förbi =) Jaa ni vet vem ^^ Hihi! Han som får mig att känna mig som 14år =D Vi får se helt enkelt =)
Nu ska jag slå en signal till Tessie.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0