Kolla kolla jag är vaken!!

Japp! Tro de eller ej! Jag är vaken =) Blev väckt av att en kompis ringde. Hihi! Så vi pratade på som tur var, annars hade jag sovit än jag. Men nu kanske jag får nån fason på de här =P Måste ju vända tillbaka dygnet.


Igår hade jag en jätte bra dag kändes de som.. Var iväg på anhöriggrupp igen efter juluppehållet. De var jätte bra också. Mkt känslor, men jätte mysigt att träffa tjejerna igen. Blev mkt skratt på mötet =) Härligt de! Men blev även jävligt arg, och kände en enorm ilska. Ja inte mot nån på mötet. Utan en grej som togs upp.. Usch och fy! Jag säger bra, jag hoppas.. HOPPAS!! Att de går som de ska!! Annars vet jag inte... Hua!
Efter anhöriggruppen gick jag och Tessie på Skutan och fikade. Till sist blev vi bortkörda, kl var innan 21 och dom stänger 22!! Dom ville att vi skulle sätta oss på ett annat ställe för dom skulle dammsuga?!?! Haaaallå?! Sjuukt! Man kan inte köra bort gästerna! Jaja.. Vi satt oss i bardelen iaf och Tessie bjöd på en barcardi hur de nu stavlas. Vi hade skiiiit kul! Ojojoj!! Jag och Tessie ^^
När jag kom hem pratade jag med personen som får mitt hjärta att slå volter. Vi pratade på msn. Hihi! 14 åriga Sandraaaaa kommer fram då =P Hehe! Fnittrar som en tok!


I dag ska jag i väg till kyrkan på konfamojs. Efter de blir de Silver Fang kväll med Erik och Jocke =D Jippie!!! ÄNTLIGEN! Som jag längtat! Silver Fang är ju snuskigt bra =D Var länge sena jag såg dom filmerna också. Då de ska bli så roligt.
Neej kanske ska göra mig i ordning?!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0