Måndag...

I går kunde jag inte somna. Tror nån kidnappat John Blund faktiskt. Jag somna inte förens kl 7 typ. Låg och var inte ett dugg trött. Och de enda jag kunde tänka på var att vi skulle få svar på pappas operation i dag. De var massa känslor som kom över mig då. Försökte kolla på film. Ja då var den för bra för att somna till. Så jag kolla klart på den.
Kollade på en till. Ja då var de för sorglig musik i den hela tiden. Så då började jag gråta ist. Ja.. Till sist blev kl 6.. Halv 7... Och nånstans där somnade jag. När jag sedan öppnade ögonen igen när väckarklockan ringde kl 10 så kändes de som jag sovit i 2 min...
Men men, de var bara att kliva upp. Och som de tog emot alltså. Herregud! Dels för att jag var så trött och dels för att jag var så rädd för vad läkaren skulle säga.
Men men vi åkte i väg med tåg till Gävle. De blir operation!!! =D Jippie! Men får se hur den går då då. Så nu får vi vänta på de.
I kväll när jag satt här så helt plötsligt kände jag mig så himla ledsen.. Usch, så där så man vill att nån kommer och håller om en och tröstar genom att inte säga nått. Eller kanske bara "de kommer att bli bra". Undra om jag fick tröst när jag var liten? Jag kommer inte i håg nått av min barndom knappt. Jag kommer inte i håg nått sånt iaf.
Men jag kan ändå känna den känslan när man får gråta i nåns famn. Hua.. De var länge sen jag fick göra de nu.
Jag vågar inte göra de med vem som helst heller. Jag visar ju inte alltid hur jag egentligen mår och hur jag känner. Utan utåt så ser jag ut att må så bra kanske.
De kommer jag i håg att dom sa i skolan jämt "hon är en trevlig och glad tjej hon" Aldrig sa dom nått om att jag ofta blev arg på mina klasskamrater.. Aldrig sa dom att jag ofta blev retad? VARFÖR? Och varför ramlade de här över mig nu?
Jäklar vad gnällig jag känner mig nu. Men så här är de väl ibland. Jag känner att jag behöver få ut en massa nu..
Mest av allt vill jag bara ligga i nåns famn och gråta.
Funderar i bland på att flytta min säng mot väggen. De värsta jag vet är att sova ensam när de är så här jobbigt. Så därför kanske jag känner att de blir skönare att de är stopp åt ett håll iaf?
Ja.. Inte vet jag..
De blev en del nu..
Hoppas som sagt man släppt John Blund fri nu så han kan komma hit till mig!


Kommentarer
Linda |Superfluffet|

Åh härligt att han får operation! Tror'e kommer gå skit fint ja!Det är jobbigt att gråta själv och känner igen känslan. Men av någon djävla anledning så blir det alltid bra i slutet ändå =)Kram <3

2011-01-18 @ 01:19:19
URL: http://superfluffet.blogg.se/
Emma

Vad skönt att det blir operation iaf :) Hoppas att allt går bra.Jag finns här om du behöver!!!!! Ring å prata, Kom hit eller be mig komma!!!!!!

Massor med kramar!!

2011-01-18 @ 22:42:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0