Meeen.. Har en till grej att blogga om...

Ja.. I morgon är de måndag.. Och jag ska följa med pappa till sjukhuset. Känns jobbigt nu. Han ska få svar på röntgen. Han har ju som sagt mer cancer att operera bort. Men dom vet inte än om de går att operera bort så detta ska vi få reda på i morgon. Känns jobbigt faktiskt. Tänk om dom säger att de inte går?? Vad händer då?? Och OM de går vad händer då? Och kommer han få mer cancer? Faaan, fan fan.. Känns verkligen att de är kväll nu. Mina tankar bara snurrar och snurrar. Jobbigt, men jävligt skönt iallafall, känns på ett sätt som jag är i kontakt med mina känslor.
Ja.. Jag har även fått svar på mitt sms. Men strunt samma, jag har kommit fram till att jag fasen måste vara lite modigare och prata om saker och ting med folk. Ja de gäller alla. Att jag inte ska vara rädd att säga som jag känner och tänker. Herregud, jobbigt att vara rädd för de.
Mmm.. Har fått lite mer tankar som snurrar nu. Men men.. De blir i slut ändan som de ska bli helt enkelt hur de än slutar.


Kommentarer
Sillen

Stor bamse kram till dig, å jag ska tänka på dig under dagen. Håller båda tummarna att dom kan operera bort skiten som inte ska va där..Kram lilla gumman.Sillen

2011-01-17 @ 05:07:38
URL: http://sillens.bloggplatsen.se/
Pekka

massa kramar till dig. Hoppas allt löser sig!

2011-01-17 @ 21:19:51
URL: http://tricolour.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0