Sammanfattning av helgen

Jaa helgen har vart bra. Hm.. Undra om jag ska ta början till slut? Jaa de får bli så.
Vi åkte buss dit med några andra faddrar från en annan församling. Vi fick sitta trångt eftersom de var MASSOR med andra folk som skulle med den bussen också =P
När vi kom fram fick vi lite mat och sedan skulle vi starta helgen.
Vi började de hela genom att dela upp oss i grupper för att lära känna varandra. Vi var ca 80 pers där, ja nu gissar jag bara. De var meningen att jag skulle ta en egen grupp men jag fick med mig en ledare till =) Skönt. Men vi hade de jätte kul. Vi lekte en massa lekar. Den bästa hette Psykologen. Hehe! Då skall en pers gå ut (psykologen) Sen hittar resten av gruppen på en psykisk sjukdom. Kan vara en påhittad så som bumbibjörnfobi =P Jaa.. Sen kommer Psykologen in igen och frågar massor av frågor som gör att psykologen kommer på vilken sjukdom de är. Man skrattar en hel del kan jag lova =P
Efter detta lära känna varandra pass så blev de en musikal. Den var jätte bra och handlade om relationer. Efter de var vi i grupp och pratade om den. Den var gripande på ett sätt. För en tjej i musikalen skar sig i armarna sjöng hon för att ingen förstod henne. Hennes mamma fanns inte riktigt i hennes liv. Så lite gripande var den.
Efter detta var de kvällsbön eller va man ska kallade i kyrkan. Sedan var vi uppe till natten och umgicks med folk. Vi kollade på när andra lekte m.m. Alltså lekte lekar. De var riktigt roligt =)
Dagen efter alltså Lördag började vi de hela med morgonbön tror jag de var? Var lite trött =P Haha! Sedan var de film. En film som heter "mannen som älskade Yngve" en film om homosexualitet och att vara annorlunda. En väldigt fin film med mycket känslor. Efter detta pratade vi gruppen om filmen. Den var vääldigt gripande.
Efter detta delades vi in i två grupper. Våran fick ha teaterpedagogik med två tjejer. Och heej och håå så roligt de var! Vi fick improvisera, leka lekar m.m. De var riktigt lärorikt. Vi fick lära oss nya lekar också. Väldigt roliga.
Efter detta pass fick vi lyssna på en föreläsning om HTB=homosexuella, bisexuella och transpersoner. Jätte intressant. De var mest om hans livshistoria. Den var VÄÄÄLDIGT gripande. Jag kunde på sätt och vis känna igen mig i känslor han pratade om även fast jag är hetro.
Men efter detta var jag fylld med massa känslor och vi skulle i väg på mässa. Alltså gudstjänst. Och Underviks kyrka är lite speciell tycker jag. Jag har ju vart dit några gånger. Och alltid bubblar de upp mkt när jag är där. Och även denna gång. Efter gudstjänsten fick vi sitta kvar och lyssna på musik och sjunga. Jag gjorde de och jag började då gråta. Tänkta mkt på vad som är runt om. Och flera andra i kyrkan grät och tröstade varandra. En tjej kom fram till mig med papper till mina tårar. De var väldigt fint. Jaa så jag hade en jobbig men fin stund i kyrkan.
Efter detta kände jag mig rätt utpumpad så jag la mig på rummet och kolla internet m.m. Och somnade rätt tidigt =)
I dag gjorde vi inte så mkt, vi pratade med våra egna grupper som vi åkte dit i och vi kom fram till väldigt mkt som vi ska ta med oss hem och saker vi vill ändra på. Sedan var de sändnings gudstjänst och den var rätt mysig. Efter detta var de lunch och farväl.
Helgen var känslorik och händelserik. Lärt mig vääldigt mkt som jag har nytta av framöver =)
Ska bli roligt att berätta allt för prästen och hennes kompanjon.
Nu ska jag kolla på tv. Är rätt slut i kroppen och i huvet efter denna helg.


Kommentarer
Sillen

Låter som du haft en bra helg lilla gumman. Bra det.Kram Sillen

2011-01-23 @ 21:37:39
URL: http://sillens.bloggplatsen.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0