Ändrat lite grann...

Nu har jag ändrat lite på bloggen. Men gillade de inte så mkt. Vad tycks? Bilden blev ju liksom, suddig eller nå? Knasigt! Jaja.. Men de få vara så tillsvidare. 

I dag har jag varit på jobbet, har haft repetition från gårdagen. Och de behövdes då jag hade en riktigt dålig dag igår. Helt borta var jag. Och min självkänsla var nere på noll, men jag verkligen kämpade hela dagen för att tänka om. Jag liksom kände mig utanför, jag tyckte ingen pratade med mig.. Och dom som pratade med mig tyckte bara synd om mig. MEN HAAALLÅ?! Jag får ju skärpa mig! Vet inte vad som hände. Men sen innan hemgång vände de lite grann. Jaa, svackor har man ju. 

Nu ligger jag och saknar min älskade pojkvän Micke, nu är de inte långt kvar tills vi ska träffas =D Imorgon är de en vecka kvar!!! Helt sjukt! Min fadder på jobbet sa i dag "ja, nästa vecka är de midsommar" SHIT tänkte jag, de är ju liksom nästa vecka jag får träffa min Micke.
De är lite pirrigt, jag ska ju träffa hans son för första gången också. Men jag tror de kommer gå jätte bra. Så himla mysigt med barn ju, och han verkar ha världens goaste son ^^

Nej nu ska jag ta lite kvällsfika och mysa, kanske ska tända lite ljus =D De var länge sen faktiskt!

I kontakt med mig själv eller inte?

Känner mig jätte konstig på nått vis. Känns som jag njuter av livet i dag, men har nån skum känsla i kroppen som jag inte känner igen?? Jag känner mig jätte lugn, men ändå så rastlös. Ja.. jag kan inte förklara.. kanske måste jag bara vara i det ett tag för att förstå vad de är. Ja.. jag får testa helt enkelt...=P <3

Pigg i dag!

I dag vaknade jag med ett ryck.. Min väckarklocka på mobilen hade inte ringt. MEN som tur var så vaknade jag kl 6, de är senaste tiden jag kan gå upp för att hinna med allt, så de var perfekt.
När jag kom till jobbet köpte jag en stor kaffe som typ var 2 - 3 kaffekoppar. Haha! Så är pigg ännu fast jag ätit också. 
I dag började vi med nytt på utbildningen på jobbet. Nått jag faktiskt har varit orolig och nervös för. Men nu känner jag bara att de är roligt att lära sig nytt och de är inte så svårt som jag trodde =D Härligt!
Ja, här sitter jag pigg och effektiv som attans. De känns bra eftersom att de är mycket att ta in på utbildningen.

En lugn helg =)

I helgen har jag inte gjort mkt. Mest bara varit =) Och de har varit huuuur skönt som helst.
I fredags låg jag i sängen på kvällen och pratade med Micke på msn och kollade på Talang. Jag är besviken att inte Jon Wallner vann Talang. För han är en enormt duktig kille på både att sjunga, spela OCH skriva egna låtar. Ja.. Men de här kanske bara är början för honom, de får man ju hoppas på. Han är värd all framgång!
Bjuder på lite musik av honom:


I lördags så stack jag i väg och skulle sola med min brorsa och hans tjej. Hans dotter var också med. Julia, en helt underbar liten krabat =) Jag fick vara lite barn och bygga sandslott, vi hade de jäääätte mysigt.

Hela den här vistelsen med denna lilla tjej var urmysig!! De är så mysigt när man kan få ge lite kärlek åt ett barn, och man får liksom så mycket tillbaka på nått sätt. Dom är så små och oförstörda på nått sätt. Och de bästa är att jag kan få ge av de jag känner att jag inte fick när jag var liten. Jaa.. Underbara barn.
Efter vistelsen på stranden blev de mat hos brorsan och jag tänkte att jag skulle på mysa lite med lilla Julia, men ICKE hon tväääärslockna på soffan den lilla rackaren =P Så vi får mysa en annan dag.

I dag iaf så har jag gjort lite vettiga saker så som städa, tvätta, lagat god mat, testat göra krabbelurer och bäddat om sängen. 
Jag fick mig ett litet videomeddelande av min hund i dag. Fick en liten tår i ögat. Mitt älskade lilla allt. Jag saknar honom som attans. Får en liten tår i ögat nu när jag tänker på de. Men snart är vi tillsammans igen. För att på fredag skriver jag och Tessie kontrakt på ny lägenhet!!!!!!!!!! =D 

Nu ska jag prata med min älskade Micke. Jag är så lyckligt lottad som har honom. I bland känner jag sån lycka att jag blir alldeles rörd ^^


Underbar dag!

Hejsan!
Dag har jag vaknat upp på den där sidan som gör att man bara får en heeelt underbar dag. Allt känns så himla bra, inte trött eller någonting =) Jag gjorde till och med i ordning mig lite extra i morse.
Men faktiskt så händer de en ganska stor grej idag. Jag ska kolla på en lägenhet åt mig och Tessie. Så de ska bli jätte rolgit, de är sjuuukt spännande!

Vad har jag gjort för att förtjäna detta?!

Jag åkte till Karlstad i Fredags i tron om att få ha en underbar helg med min pojkvän. Innan ens helgen tar slut så inser jag att jag inte bara kommer få en underbar helg, utan en SJUUKT underbar helg. De är helt otroligt!
De känns som att de är för bra för att vara sant. Som några kanske vet har jag haft väldigt destruktiva förhållanden som inte alls varit bra för mig och min självkänsla. Men detta är helt otroligt. Jag känner mig så behövd och älskad så jag inte ens behöver tveka en sekund. Och jag min självkänsla stärks av denna underbara människa. Hihi ^^
Jag är mållös.. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Allt känns så fruktansvärt rätt... Jaa.. De finns inte ord till hur jag känner mig. Jag känner mig fruktansvärt hel =)

De enda jag saknar är min älskade hund och min bästaste bästa vän Tessie. Nu hållar jag tummarna STENHÅÅRT på att dom snart flyttar i hop med mig här i Stockholm. Mina tankar går ofta till min kära kompanjon som inte har de speciellt lätt just nu. Jag önskar verkilgen att jag skulle finnas där för henne. Men i stället är jag i Stockholm. Och på den "stora dagen" måste jag jobba. Men jag finns ju här när hon kommer hit. De ska bli jätte skönt att få träffa henne efter den dagen.


Tessie och min underbara pojkvän M... Ni finns i mitt hjärta

En helt underbar helg ^^

Nu sitter jag på tåget hem mot Stockholm. Jag har varit hos min underbara pojkvän. Har haft en super mysig helg. Nu är de ned räkning till nästa gång vi ska ses =) Jag har nog aldrig blivit behandlad så bra av någon förut. Usch så kär jag är, de är helt galet! Usch vad jobbigt de var att blogga från mobilen ^^ kanske blir mer sen när jag kommer hem. <3
RSS 2.0