Ändrat lite grann...

Nu har jag ändrat lite på bloggen. Men gillade de inte så mkt. Vad tycks? Bilden blev ju liksom, suddig eller nå? Knasigt! Jaja.. Men de få vara så tillsvidare. 

I dag har jag varit på jobbet, har haft repetition från gårdagen. Och de behövdes då jag hade en riktigt dålig dag igår. Helt borta var jag. Och min självkänsla var nere på noll, men jag verkligen kämpade hela dagen för att tänka om. Jag liksom kände mig utanför, jag tyckte ingen pratade med mig.. Och dom som pratade med mig tyckte bara synd om mig. MEN HAAALLÅ?! Jag får ju skärpa mig! Vet inte vad som hände. Men sen innan hemgång vände de lite grann. Jaa, svackor har man ju. 

Nu ligger jag och saknar min älskade pojkvän Micke, nu är de inte långt kvar tills vi ska träffas =D Imorgon är de en vecka kvar!!! Helt sjukt! Min fadder på jobbet sa i dag "ja, nästa vecka är de midsommar" SHIT tänkte jag, de är ju liksom nästa vecka jag får träffa min Micke.
De är lite pirrigt, jag ska ju träffa hans son för första gången också. Men jag tror de kommer gå jätte bra. Så himla mysigt med barn ju, och han verkar ha världens goaste son ^^

Nej nu ska jag ta lite kvällsfika och mysa, kanske ska tända lite ljus =D De var länge sen faktiskt!Kommentarer
Sillen

Bara tummen upp lilla gumman.Kram

2011-06-15 @ 21:22:34
URL: http://sillens.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0