En lugn helg =)

I helgen har jag inte gjort mkt. Mest bara varit =) Och de har varit huuuur skönt som helst.
I fredags låg jag i sängen på kvällen och pratade med Micke på msn och kollade på Talang. Jag är besviken att inte Jon Wallner vann Talang. För han är en enormt duktig kille på både att sjunga, spela OCH skriva egna låtar. Ja.. Men de här kanske bara är början för honom, de får man ju hoppas på. Han är värd all framgång!
Bjuder på lite musik av honom:


I lördags så stack jag i väg och skulle sola med min brorsa och hans tjej. Hans dotter var också med. Julia, en helt underbar liten krabat =) Jag fick vara lite barn och bygga sandslott, vi hade de jäääätte mysigt.

Hela den här vistelsen med denna lilla tjej var urmysig!! De är så mysigt när man kan få ge lite kärlek åt ett barn, och man får liksom så mycket tillbaka på nått sätt. Dom är så små och oförstörda på nått sätt. Och de bästa är att jag kan få ge av de jag känner att jag inte fick när jag var liten. Jaa.. Underbara barn.
Efter vistelsen på stranden blev de mat hos brorsan och jag tänkte att jag skulle på mysa lite med lilla Julia, men ICKE hon tväääärslockna på soffan den lilla rackaren =P Så vi får mysa en annan dag.

I dag iaf så har jag gjort lite vettiga saker så som städa, tvätta, lagat god mat, testat göra krabbelurer och bäddat om sängen. 
Jag fick mig ett litet videomeddelande av min hund i dag. Fick en liten tår i ögat. Mitt älskade lilla allt. Jag saknar honom som attans. Får en liten tår i ögat nu när jag tänker på de. Men snart är vi tillsammans igen. För att på fredag skriver jag och Tessie kontrakt på ny lägenhet!!!!!!!!!! =D 

Nu ska jag prata med min älskade Micke. Jag är så lyckligt lottad som har honom. I bland känner jag sån lycka att jag blir alldeles rörd ^^
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0