Vad har jag gjort för att förtjäna detta?!

Jag åkte till Karlstad i Fredags i tron om att få ha en underbar helg med min pojkvän. Innan ens helgen tar slut så inser jag att jag inte bara kommer få en underbar helg, utan en SJUUKT underbar helg. De är helt otroligt!
De känns som att de är för bra för att vara sant. Som några kanske vet har jag haft väldigt destruktiva förhållanden som inte alls varit bra för mig och min självkänsla. Men detta är helt otroligt. Jag känner mig så behövd och älskad så jag inte ens behöver tveka en sekund. Och jag min självkänsla stärks av denna underbara människa. Hihi ^^
Jag är mållös.. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Allt känns så fruktansvärt rätt... Jaa.. De finns inte ord till hur jag känner mig. Jag känner mig fruktansvärt hel =)

De enda jag saknar är min älskade hund och min bästaste bästa vän Tessie. Nu hållar jag tummarna STENHÅÅRT på att dom snart flyttar i hop med mig här i Stockholm. Mina tankar går ofta till min kära kompanjon som inte har de speciellt lätt just nu. Jag önskar verkilgen att jag skulle finnas där för henne. Men i stället är jag i Stockholm. Och på den "stora dagen" måste jag jobba. Men jag finns ju här när hon kommer hit. De ska bli jätte skönt att få träffa henne efter den dagen.


Tessie och min underbara pojkvän M... Ni finns i mitt hjärtaKommentarer
Sillen

Lilla gumman, klart du förtjänar detta. Varför skulle inte du som e fin också få känna kärlek å att du e behövd.Visst har vi anhöriga som behöver, men det är annat.Önskar dig den finaste goaste sommar man kan få, å njut av tiden å livet.Kram Sillen

2011-06-07 @ 19:45:36
URL: http://sillens.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0