Har inte skrivit på ett tag igen...

Ja då sitter jag här igen.. Jag vet att de är bra för mig att skriva här, men har inte blivit av på sistone.
Tänkte skriva om de som händer just nu iaf..
Mamma är ute på igen vad jag förstår. De har väl hon vart länge. Hon har inte sagt nå och jag har inte kommit på henne. Men jag har hört i våra samtal i telefonen att hon vart onykter i bland och hon har även skitit i att svara i telefonen när jag ringer. De händer alltid när hon tagit återfall. Jag har inte sagt nå rakt ut till henne. Men kanske jag ska prata med henne om hur jag känner? Eller iaf skriva ett brev. De tål att tänkas på.
Men just nu är hon någonstans hos en kompis för de rapporterade hon på sms?! Jaa jag menar de verkligen.. Rapporterade.. Hon skrev att hon var i väg och att hon inte hade mottagning m.m. och någon dag efter de då hon egentligen skulle åkt hem så fick jag en ny rapport om att hon skulle komma hem som idag. Men inget mer har jag hört. Jag svarade inte ens på smset då jag känner att jag inte kan vara glad och trevlig mot henne.. Jag glömmer bort så ofta att de hon faktiskt har är en sjukdom. Jag har fuskat lite med mina öppna AAmöten. De ska skärpas till. Men de har blivit så sedan jag började hos jobbcoach m.m. 
Ja iaf så just nu känner jag mig jätte besviken och lite förvirrad över hur läget är. Jag vet inte hur jag ska takla de längre.. Ska jag ta avstånd från henne eller ej?? Hm... Jaa måste ta ett beslut snart. Jobbigt är de iaf. Men känns mindre jobbigt just nu då pappa börjar bli bättre i cancer och så.
Men dessvärre så börjar han att dricka mer?! Jaa vad är detta?! När cancern börjar bli bättre så börjar han att dricka mer! Ja så kan de vara och de börjar faktiskt bli jobbigt för mig. Jag har ju accepterat att han är alkoholist och jag får leva med de. Men nu börjar de bli jobbigt?! Vad faasen ska jag göra åt de?! Jaa förrvirande här med. Jag har yttligare ett beslut att fatta.
De är mkt beslut som ska fattas nu.
Så som om jag ska flytta till Stockholm. De beslutet är fattat. Men när? Och hur? De vet jag inte?! Måste ju hitta jobb och boende också där. Ja de är mkt nu. Men jag vill verkligen här i från. Ingen rolig håla jag bor i direkt.
Jaa jag skriver ett till inlägg också om ett besök jag haft i kväll och hela relationen vi hade.. Blir enklare så..
Jaa jag har helt klart massa beslut att fatta och de är svårt. Men jag ska försöka för allt i världen för förändringar måste ske.


Kommentarer
Niqué Eriksson

Hej!En sak i taget, de viktigaste först å de viktigaste för dej e du själv.Se till å ha ngn vid din sida som du litar på, ngn du kan prata me, för du ska inte behöva gå igenom de du går igenom ensam.Lev å låt leva.Ja ska be för er.Kram!

2011-03-13 @ 00:46:43
URL: http://niqueeriksson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0