Min relation jag hade i 3 år...

Jaa jag hade en relation i 3 år med en kille vid namn Peter..
Vi blev tillsammans hastigt och lustigt 2006. Jag gick i första året på gymnasiet då.
Peter hade en son som var då 5 månader och jag tyckte han var så söt och att de kommer bli jätte bra! Hn var ju så liten så vi kunde nog binda ett band som blev bra. Men ICKE! Hans mamma var rena kaoset! Vi fick inte ha honom på 1 - 2 månader ibland!! Så jag fick aldrig knyta något band till honom, de började knytas med de liksom klipptes så fort vi inte fick ha honom igen. 

Jaa och sedan när vi hade honom ju äldre han blev ju mer ansvar fick jag ta. Till sist fick jag gå upp näst intill varje natt när han vaknade, varje morgon när han vaknade. Jag gick ju då i skolan så i bland fick jag inte sova ut på 2 veckor. Och de var nog inte så bra när jag var bara 16 - 17 år och gick i skolan. Jag skulle ju vara pigg och trevlig och ta hand om ett litet barn och samtidigt göra ett bra jobb i skolan. Jag klarade skolan iaf =)
Ja sedan var det de där med hemmet. Jag fick ta han om ALLT! Jag fick städa, diska, tvätta jaaa.. Allt utom att laga mat. För de gjorde han. Och om jag gjorde de så dög de inte. De var även så att han hade koll på mig när jag lagade och snäste åt mig när jag gjorde fel, eller kom med en dumförklaring. Alltid var de fel. Så jag vågade till sist inte laga mat. 
Jag fick tjata på honom flera gånger att göra saker. Till sist orkade jag inte städa allt själv, för den jäkeln grisade ner också kan jag lova!! Han hade hela lägenheten full med ormar, ödlor och insekter också. Usch... De började litet med slutade med att vi flyttade ut i vardagsrummet för hans hobby skulle ta hela vårat sovrum. Och de gick jag med på!?
Jag hade även 3 st akvarium som försvann ett och ett för att han skulle ha plats för sina ormar.. Jaa ni hör..

Mitt i vårat förhållande så fick jag åka i väg på anhörigvecka för min mamma gick behandling. De var de bästa jag någonsin har gjort!! Ojoj! Jag fick där upp ögonen för mina beteenden och hans beteenden. Jag såg då att jag låtit honom styra och ställa. Men de skulle bli ändring. Jag skulle ändra på mig och försöka få honom att vilja följa med i mina förändringar. Jag berättade om vad de fanns för möjligheter när jag kom hem. Men de var inget han vill göra så jag tog beslutet att göra de själv och lämna honom. OJ! Vilken befrielse. Jaa verkligen!

Anledningen varför detta kom nu är för att i vi har haft lite kontakt då och då och har frågat saker hit och dit om kontakter m.m.
Men i dag så kom han och skulle hälsa på.. Och jag känner sånt agg mot honom! Usch! Och blir skiiit irriterad på honom. Han har liksom inte gjort en enda förändring! SHIT! 
Men de är så skönt på samma gång att jag ser alla mina förändringar jag gjort och känner dom. Men jag förstår inte varför jag är så arg och irriterad på honom?? Jaa säg de.. Men kände att jag kanske behöver få ur mig de här? Jag har liksom aldrig pratat om de så här rakt upp och ner.

Jaa de var om mitt destruktiva förhållande jag hade i 3 år. Jag vill ALDRIG tillbaka till de där! Usch! Skönt att jag är här där jag är idag.


Kommentarer
Linda |Superfluffet|

Usch. Klart du hyser agg mot människan, så som han behandlat dig. Han fick dig att bokstavligen talat bli din slav och som det låter så försökte han nog även trycka ner dig.

Men du var stark som vågade stå emot och som vågade växa =) Inte alla som gör det.

Puss på're gumman! <3

2011-03-13 @ 03:23:19
URL: http://superfluffet.blogg.se/
Sillen

Håller med di lilla gumman. Min anhörig vecka fick mig att se livet ur annan vinkel och inte bara i min relation, utan även med andra människor. Nu känner jag nästan bara bitterhet suck, skulle nog behöva en anhörig vecka till.Kram Sillen

2011-03-13 @ 08:41:04
URL: http://sillens.bloggplatsen.se
Tessie

Det kändes skönt att jag kunde vara med när han kom och hälsade på. Kändes bra att finnas där, även om du klarat av honom helt själv!!<3

2011-03-15 @ 09:40:02
URL: http://curves4all.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0