När får de vara nog?!

Jaa.. Nu börjar jag bli orolig?! Min mamma har som sagt varit väldigt frånvarande senaste veckan. Har likom inte riktigt fått kontakt med henne.. 
I dag satt jag med min syrras syrra och fika och jag berättar detta för henne och vem hon ska vara hos tydligen. Men de visar sig då att hon vet vem detta är och att hon har flyttat?! VART ÄR HON DÅ?! Jaa nu satt mitt medberoende genast i gång. Massa katastroftankar kommer upp. Har de hänt nått? Vart är hon? Vad händer? Kommer hon bara försvinna ur mitt liv nu? 
Frågan är bara.. VAD KAN JAG GÖRA?!?!?! Börjar bli less på detta nu!
Orkar inte sitta och bara kolla på känns de som. Jag som började må så mkt bättre och kände att hon kan sköta sig själv m.m. Men nu har jag tagit ett steg tillbaka.. Usch...
Jaa vad gör man nu? Kan nån svara mig!!!!!
Har liksom en liten släng av panik känner jag!
Jaja.. Men så är de.. Lite lätt orolig och less just nu känner jag...


Kommentarer
Tessie

Jag vet att det är tungt och jobbigt när vårt medberoende drar i gång, de är en drog. Den drogar oss på tankar och känslor, den gör oss så hög att det enda vi kan tänka på är just det du skriver om, vad händer, vad gör hon, har nått hänt, kommer hon höra av sig igen, varför svarar hon inte osv.Men du eller någon annan kan inte göra nått. Hon lider av en sjukdom, en av dom vidrigaste sjukdommarna som finns. Den gör inte bara den beroende riktigt oansvarig i sitt beteende den sårar även nära och kära.

Det är jobbigt för mig som bästa vän att stå och se på när du faller ner i gropen av katastrof tankar, MEN jag ska ingenstans och behöver jag så hoppas jag efter dig, du är inte ensam och jag finns här!!<3

2011-03-21 @ 11:37:36
URL: http://curves4all.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0