Nu är allt ok?!?!

Ja, jag fick sms av min mamma i morse där de stod: "Nu är allt ok. Du behöver inte vara orolig. Jag kan ha Zantos i morgon. Jag ringer efter 15. Kram"
LUGNT?! Neej de är inte lugnt.. Inte för mig iaf, visst var de könt att hon hörde av sig. Men VA FAAAASEN har hon varit? Ja, nu är de ju så att hon får göra vad hon vill för hon är en vuxen människa. Men att ljuga slutar liksom inte bra. Mitt förtroende för henne är nere på noll IGEN! Ska de fortsätta så här?! Jaa jag vet inte jag.. Måste verkligen vara rak och ärlig mot henne nu när hon ringer. Måste berätta vad jag känner.
Jag hoppas att hon kommit till nån typ av insikt eller nå. Ja..

Ja och min pappa har åkt till Uppsala för att opereras. Han opereras i morgon. Jag är ganska orolig för hur de ska gå. Men jag får hoppas på de bästa, men kan inte låta bli att tänka katastroftankar. Jag försöker väl förbereda mig inför om de kommer något jobbigt besked inte vet jag?! Men jag verkligen håller tummarna.

Ja.. De är inte lätt nu. Men jag har sån tur att ha fina människor omkring mig, både på nära och långt avstånd. Jag lever iaf vidare och tänker inte gräva ner mig i alla dåliga känslor. Utan jag går lullar på och fortsätter söka jobb i Stockholm och boende också. De kommer att bli toppen!

Jag har nästan alldeles nyss kommit hem från en lång promenad som gick till Tessies jobb. Vi satt ute i solen och tog oss en kopp kaffe. Så himla mysigt. Jag är så glad att jag har Tessie vid min sida som stöttar mig genom de jobbiga och även genom de som inte är jobbigt. Jag har nog den bästa vän man kan ha! 

Nu ska jag städa lite här hemma. Jag ju en hund som hårar utav bara *piiiiip* och inte nog med de, han grusar ner också!Kommentarer
Tessie

Men hallå där.. de går ju inte att du är den bästa vän som går att få, de har ju jag!! :P

2011-03-21 @ 15:10:37
URL: http://curves4all.wordpress.com
Sillen

Lilla gumman, det e dags för nästa steg i ditt liv. Lycka till med Stockholm. Å vet du.. Din mamma e stor nog att ta hand om sig själv, det är hennes beslut hur hon vill ha sitt liv. Även om du blir orolig, rädd eller annat.Din skylighet.. Jo att ta hand om dig å se till att du mår bra OKEJ?Hoppas din pappas operation gått bra å att han snart e på benen igen.Var rädd om dig, å ha det gott. å du.. Håller tummar å tår att ni får både bostad å jobb i STHLM.Kram Sillen

2011-03-22 @ 21:18:29
URL: http://sillens.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0