Stockholmare

Ja nu är jag Stockholmare!! Hihi!
Känns väl bra, men är ju ganska ensam egentligen...
Zantos fick stanna i Iggesund med Tessie... Usch jag saknar dom som attans!!!! Fasen... Men jag vet att dom kommer att flytta hit dom med så småning om. Då flyttar vi i hop allihopa ^^
Men känner att jag trycker bort känlorna av hemlängtan.. Jag låter dom inte komma fram. Jag skjuter även bort sorg, sorg över att ha fått lämna min Zantos. Men jag får träffa honom snart igen, men vill att han ska bo med mig ju! Nu är de 22 dagar kvar tills jag får träffa min älskade Tessie och Zantos =D
Vore de inte för att jag kommer närmare M genom att flytta hit så tror jag att jag inte flyttat hit just nu?! Jag vet inte.

Jaa, och M är ju så otroligt go.. Jag kan inte riktigt förklara vad jag känner för honom. Men när jag tänker på honom så går de som mysiga ilningar i kroppen, dom får en att börja le eller fnissa till lite ^^ Längtar jätte mycket tills jag får träffa honom igen, bara 9 dagar kvar nu =D

I dag är jag hemma och är sjuk.. De är tredje dan på jobbet och jag har feber och är förkyld. Men i morgon tänker jag gå på jobbet iaf så är de!!
Jobbet går iaf bra, de verkar vara jätte bra stämmning där och bra folk. Jobbet verkar också vara kul.
Nu har jag ju testat på de jobbet en gång och tyckte då att de var kul. Men nu ska jag lära mig ALLT. Där jag jobbade förr sså var de uppdelat vilka som skulle göra vad. Men nu ska jag kunna allt! De är nervöst. Men tror de kommer går bra helt klart =)

Snart Stockholmare!

I går fick jag reda på start datum för jobbet... De blev den 23 maj, så nu har jag bråttom med allt.. Måste fixa en MASSA grejer. Men de kommer nog gå bra, hoppas jag iaf.
Idag ska jag till jobbcoachen, känns rätt värdelöst egentligen eftersom jag har jobb. Men jag kan förstå tanken med de hela att man ska samla på sig information till senare ifall man blir arbetslös då. Glad är ju jag också för att då behöver jag inte bara sitta hemma =)
Igår, idag och imorgon är de kyrkan som gäller. I morgon är de konfirmation så vi tränar för fullt nu. Jag ska sjunga 2 låtar i kyrkan, de hade kunnat blivit 3 men sa i från mig en av dom. Tycker de räcker med en egentligen, men men.. De kommer nog bli toppen =) Får se om nån filmar så KAAAANSKE jag lägger upp filmen här då =P
Nej nu vill min lilla jycke ut sen ska jag få skjuts till jobbcoachen. En vänlig själ jag går med där hade letat tag på mitt nummer för att höra om jag ville ha skjuts. Härligt!

Underbar dag ute

I dag är de en underbart fin dag ute, men jag ska spendera störta tiden inne =( Jag måste städa och tvätta..
Hade viljat spenderat dagen med M helst av allt.. Men han är ju för långt bort.. Men de är inte långt kvar nu tills avståndet blir mindre ^^
I morgon ska jag i väg och kolla på inneboende i Huddinge, lite nervös faktiskt. Undra vad dom kommer tycka om mig och Zantos liksom?! Hoppas Zantos charmar dom riktigt =D Men han är ju världens charmknutte han så de är nog enkelt. Får visa vad han kan så är dom såld på nolltid.
Blev ett kort inlägg idag.. Men iaf ett inlägg =D

Stressad...

Känner mig så fuktansvärt stressad inför flytten till Stockholm.. Har inge boende så håller på att söker för fullt! Och sen är de det att HUR kommer jag ner när jag har ett boende? Och sen är de där med dubbla hyror =/ Och kanske en sån där depositionsavgift m.m. Jaa krångligt är de iaf.. Så nu håller jag på att letar boende och försöker lösa hela pengafrågan. Sitter med miljorner tankar i huvet på hur man kan göra.. Ojojoj!
Men de blir nog bra till sist.
Lite jobbigt just nu men de ordnar dig ^^

Attans vad dålig jag är på att skriva här...

Ja nu var de ett tag sen IGEN! Ja men så får de vara =)
Jag har nog inte så stort behov av att skriva när jag mår bra. För må bra de är just vad jag gör nu. Länge sen jag mådde så här bra. Allt rullar på, kan inte förstå vad jag gjort för att förtjäna de?!
JAG HAR FÅTT JOBB!!!! Lyckligt som attans för de. Jag ska nu flytta till Stockholm. De kommer bli jätte bra! Synd bara att inte min kompanjon Tessie kan flytta samtidigt =( Men hon kommer hon med!
Ja en andra bra sak är att jag gått och blivit kär ^^ Hihi! Så jag har sån där härlig bubblande känsla i hela kroppen =) Går och tänker på honom hela dagarna och ler. Synd bara att vi inte kan träffas precis när vi vill. Han bor ju sisådär 40 mil här i från =( Men de kommer iaf bli närmare sen när jag flyttar till Stockholm! Vi har träffats en gång och allt bara klickade ^^ Hihi! Mysigt som attans!
Ja så jag mår toppenbra just nu ^^
RSS 2.0