Attans vad dålig jag är på att skriva här...

Ja nu var de ett tag sen IGEN! Ja men så får de vara =)
Jag har nog inte så stort behov av att skriva när jag mår bra. För må bra de är just vad jag gör nu. Länge sen jag mådde så här bra. Allt rullar på, kan inte förstå vad jag gjort för att förtjäna de?!
JAG HAR FÅTT JOBB!!!! Lyckligt som attans för de. Jag ska nu flytta till Stockholm. De kommer bli jätte bra! Synd bara att inte min kompanjon Tessie kan flytta samtidigt =( Men hon kommer hon med!
Ja en andra bra sak är att jag gått och blivit kär ^^ Hihi! Så jag har sån där härlig bubblande känsla i hela kroppen =) Går och tänker på honom hela dagarna och ler. Synd bara att vi inte kan träffas precis när vi vill. Han bor ju sisådär 40 mil här i från =( Men de kommer iaf bli närmare sen när jag flyttar till Stockholm! Vi har träffats en gång och allt bara klickade ^^ Hihi! Mysigt som attans!
Ja så jag mår toppenbra just nu ^^


Kommentarer
Tessie

sv: Tack så mycket! :) Jag är helt klart nöjd, det känns mera som jag! :) Toppen att vi båda kunde klippa oss för en sån billig slant i går! <3

2011-05-04 @ 11:59:47
URL: http://curves4all.wordpress.com
Sillen

Å jag som just skulle höra hur det blev med Stockholm haha. FInt att läsa att lycka är på väg in. All lycla i världen till dig lilla gumman. Å hoppas att du skriver nån gång även efter flytten.Kram Sillen

2011-05-04 @ 18:58:53
URL: http://sillens.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0