Snart Stockholmare!

I går fick jag reda på start datum för jobbet... De blev den 23 maj, så nu har jag bråttom med allt.. Måste fixa en MASSA grejer. Men de kommer nog gå bra, hoppas jag iaf.
Idag ska jag till jobbcoachen, känns rätt värdelöst egentligen eftersom jag har jobb. Men jag kan förstå tanken med de hela att man ska samla på sig information till senare ifall man blir arbetslös då. Glad är ju jag också för att då behöver jag inte bara sitta hemma =)
Igår, idag och imorgon är de kyrkan som gäller. I morgon är de konfirmation så vi tränar för fullt nu. Jag ska sjunga 2 låtar i kyrkan, de hade kunnat blivit 3 men sa i från mig en av dom. Tycker de räcker med en egentligen, men men.. De kommer nog bli toppen =) Får se om nån filmar så KAAAANSKE jag lägger upp filmen här då =P
Nej nu vill min lilla jycke ut sen ska jag få skjuts till jobbcoachen. En vänlig själ jag går med där hade letat tag på mitt nummer för att höra om jag ville ha skjuts. Härligt!


Kommentarer
Sillen

Så himla fint. Å du lilla gumman, du behöver komma iväg. Det är dags..Ditt liv är viktigt, å det är det du ska ta vara på. Det kommer säker bli kanonbra, även om det i början strular till det med bostad.All lycka till dig.KramisarSillen

2011-05-13 @ 18:44:34
URL: http://sillens.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0