Självporträtt...

I dag fick jag för mig att jag skulle testa knäppa självporträtt. Så jag ställde upp stativet och så knäppte jag lite. De var min första gång så kan tycka att bilderna inte blev så bra. Men dom funk väl...

I morgon kommer Micke och hans son hit. Ska bli så mysigt för de var länge sen jag träffa den lilla gokillen!
Vi ska gå och kolla på Batman show.. Hm hette den så tro? Jajja.. Batman var de iaf och jag tror de kommer bli en rolig upplevelse.

Underbara 6 månader med min älskling!

♥I fredags var det 6 månader sedan som jag och Micke för första gången träffades. Vi räknar att vi blev tillsammans då..
Jag kommer så väl i håg hur nervös jag var över att han skulle komma. Jag städade typ hela dan.. Ja eller nått liknande som att städa. Jag tror jag gick som i en dimma och var nervös och flyttade saker hit och dit typ ^^
Sedan kom han, han ringde när han stod på parkeringen. Jag skulle gå ut och träffa honom.
De har aldrig varit så långt att gå till parkeringen. Men när jag kom fram så stod han där, min dröm prins :)

I fredags när Micke skulle komma erbjöd jag mig att gå ut och möta honom vid bilen. Men i sista sekund sa jag till honom att jag inte orkade. Istället sprang jag upp till utkiksplatsen

Klockan var sent på kvällen då. Jag sprang iaf upp dit och tände 6 st marschaller, massa ljus och arrangerade med lite rosblad och rosknoppar. Hällde upp mousserat vin och hade hävt upp jordgubbar och stjärnfrukt. 
Micke visste ingenting, han förstod att de var nått lurt. Men inte vad de var. Han blev sedan uppskickad dit och vi hade de hur mysigt som helst där uppe :)


Av micke fick jag detta :)

Han är underbar han! Jag har aldrig blivit så uppskattad och respekterad någonsin :) Jag älskar denna människa av hela mitt hjärta. Han får mig att le varje dag, även när jag är ledsen. Han är helt enkelt underbar! ♥

Tack älskling för dessa 6 månader. Vi har ännu mer tid framför oss att spendera tillsammans ♥♥♥


Åh sitter och gråter av glädje!

Åh jag blev så paff, chockad, glad, överlycklig när jag får ett samtal från min brorsa som säger "jag har sökt hjälp för mitt drickande" Åh! Nu sitter jag och gråter!! Vilken otroligt modig och stark brorsa jag har som själv kommit till insikt och tagit i kontakt med läkare angående detta. Jag brast i gråt när vi la på, jag blev som chockad i telefonen först med OTROLIGT glad. Jag erbjöd mitt fulla stöd till honom. Klar jag gör, han är ju min brorsa. Älskar ju honom.

Ja jag kommer förmodligen få vara med på hans resa i tillfrisknandet =) Gud så härligt. Kanske jag och han kan få en finare relation också. Men åh! Lycklig jag blir för hans skull!

Känner nästan för att skrika ut till hela världen vilken otroligt stark och modig brorsa jag har!!

Fina bilder


Ni kan förresten läsa Zantos blogg också...

Utmaning

Jag fick detta award av Tessie

Länka till den man fått den av, fullborda de 5 meningarna och skicka den till 5 andra bloggar.

1. När ingen ser eller hör mig…
Mumlar jag för mig själv eller sjunger en massa.

2.
Jag går aldrig hemifrån utan…
Min mobil...

3. Min blogg heter som den gör för att jag…
Skriver den utifrån min synvinkel, i från mina ögon.

4. Om jag vågade skulle jag…
Jaa ärligt talat så vill jag inte skriva de här då de kanske kan bli konsekvenser..

5. Om tio år kommer jag att…
Jobba med djur, kanske till och med ha nått eget. Jag kommer också ha barn med en underbar man och vara gift. Och jag skulle ha två st hundar, mkt viktigt.

Jag skickar denna award vidare till:
Jaa.. Jag kan ärligt talat säga att jag inte har en aning?! Jag vet bara en som följer min blogg typ. Så får bli Sillen

Myyyyser!

ÅH!!! Jag bara myser! Jag har köpt en SYSTEMKAMERA!!!!!!! Äntligen!
Jag har viljat haft det i typ jaa... Måååånga år!! Och nu har jag en.
Jag blev tyd galen i går så jag och min kombo var ut och knäpte massa kort =)
Dessa är några av dom:

Bilderna på mig har Tessie tagit. Och bilderna på henne har jag tagit ^^

Den som gjort detta möjligt är min älskade pojkvän Micke. Han lånade ut pengar så jag snabbt kunde slå till på erbjudandet på kameran. Men detta är egentligen min födelsedagspresent. Jag ska nämligen bara få pengar i födelsedagspresent har jag bestämt =) Jag behöver inte ha nått speciellt och kamera har jag ingen överhuvudtaget. Endast en mobilkamera. Jaa.. Så till min älskade pojkvän Micke... Ett stort tack till möjligheten att få köpa kameran.
Kram på er alla!

Frustrerad dag på jobbet...

Idag har de vart en frustrerad dag på jobbet. Kan inte skriva så mkt om de men men... När jag sedan var på väg hem så satt jag och funderade på dagen. Känns rätt så skönt att ha en bit hem för att kunna smälta allt liksom. Men är fortfarande frustrerad och lite besviken på mitt jobb. Men så får det vara..

Ja nu sitter jag och min kombo Tessie och dricker Chai te och har MASSA ljus tända! Så himla mysigt liksom. Jag har även scrapbookat lite i dag. Har ingen bild på det men lägger upp två gamla bilder på det.

I morgon är de äntligen fredag! Skönt som attans och då är de endast en vecka kvar tills min älskling Micke kommer hit och vi ska fira våran 6 månaders dag ♥

Nu ska jag mysa vidare!
Kram till er alla

Blir påmind HELA tiden typ!

Jaa.. Nu på senaste tiden har jag blivit påmind hur ofta som helst om mitt ex P som jag var tillsammans med i 3 år. Jag drömde en marddröm om honom för ett tag sen. Jorden skulle gå under, min älskade Micke hade lämnat mig och det var ett MÅSTE att vara tillsammans med någon så jag fick gå tillbaka till P. Jag kommer än i håg hur hemskt de kändes att måsta gå tillbaka till honom och hur orättvist de var att jorden skulle gå under och jag skulle måsta vara tillsammans med "den där". Känns ruskigt skönt att de bara var en dröm iaf.
Sedan har en kille på jobbet visat sig vara SJUKT lik mitt ex på sättet. Jag blir nästan illamående bara jag tänker på de.. Usch! Han har gjort mig så "illa". VARJE dag får jag alltså bli påmind om honom..
Och i dag ringde de från en annan avdelning. Då var det mitt exs ex som han har barn med... Jag verkligen rös och blev typ kallsvettig. Hon om någon påminner mig om tiden som var förut. USCH!!
Jaa lära bara skriva de...

Jaa se där...!

Haha! Hon är ju för go min sambo, eller som vi lärt oss, kombo heter de visst! Hihi!
Jag älskar dig också Tessie! Du betyder jätte mkt för mig också ♥

Svårt att förklara..

(gästbloggar i smyg).
Det är svårt för mig att förklara vad du betyder för mig, det är svårt för mig att säga till dig hur mycket jag älskar dig, det är svårt för mig att visa min uppskattning att du valt att dela en sån stor del av ditt liv med mig. Vi tog chansen att komma i från, tillsammans tog vi beslutet att våga leva i nuet. Nu bor vi här i stockholm, tillsammans.
Jag älskar dig Sandra, och du är så mycket mer för mig än min bästa vän och sambo /Tessie

Soulmate....

 

Vill du veta hur nära du är att träffa din själsfrände? Gör det här testet. Kanske finns din själsfrände närmare än du tror?

Svara ja eller nej på de påståenden som finns och räkna ihop antal ja och nej. Kolla sedan resultatet.

 

1. Du känner en dragning som inte bara är instinktiv utan även ögonblicklig.

2. Dragningen är ofta helt annorlunda än en vanlig förälskelse eller fysisk attraktion, mer en känsla djupt inifrån.

3. Först kanske du inte ens tycker om henne eller honom men påverkas ändå djupt inom dig.

4. Du kan inte komma undan denna känsla och snart upptar denna person en allt större del av dina tankar.

5. Ju mer du lär känna personen desto starkare bli känslan.

6. Du känner dig oförmögen att förklara dina känslor men också att förneka dem.

7. Det känns som om ni djupt inom er redan känner varandra.

8. Ni kan tala med varandra i veckor utan avbrott.

9. När ni rör vid varandra eller har sex upplever du en dimension som du aldrig gjort förut.

 

Resultat: Ju fler ja-svar du har desto troligare är det att du träffat din själsfrände.

 

Jag har hittat min själsfrände iaf =)

 

 

Neej nu jäklar..

Jaa de var ett tag sedan jag skrev här. Har inte riktigt haft tid eller lust. Men känner väl att de är dags att ta tag i de här nu ^^
Jag mår toppen bra iaf =) Jag är fortfarande tillsammans med världen underbaraste människa, Micke ♥
De enda som tynger mig är nog min mamma och pappa.. Har lite sorg över att jag inte kan ha den relation jag vill till dom. Mamma har flyttat till Norge och vi pratar knappt. Jag blir ofta irriterad när vi pratar eller chattar. Hon byter killar som hon byter trosor liksom. Men de är hennes liv.. Inget jag kan göra nått åt.

Pappa ringer mest när han är full och gaggar på om allt och alla, men INTE om mig. Jag sa till honom på skarpen för ett tag sedan. Har inte hunnit märka någon skillnad ännu. Vi får se helt enkelt.


Men i övrigt mår jag så himla bra i mig själv =) Jag kan inte ha en bättre pojkvän!!
RSS 2.0