Neej nu jäklar..

Jaa de var ett tag sedan jag skrev här. Har inte riktigt haft tid eller lust. Men känner väl att de är dags att ta tag i de här nu ^^
Jag mår toppen bra iaf =) Jag är fortfarande tillsammans med världen underbaraste människa, Micke ♥
De enda som tynger mig är nog min mamma och pappa.. Har lite sorg över att jag inte kan ha den relation jag vill till dom. Mamma har flyttat till Norge och vi pratar knappt. Jag blir ofta irriterad när vi pratar eller chattar. Hon byter killar som hon byter trosor liksom. Men de är hennes liv.. Inget jag kan göra nått åt.

Pappa ringer mest när han är full och gaggar på om allt och alla, men INTE om mig. Jag sa till honom på skarpen för ett tag sedan. Har inte hunnit märka någon skillnad ännu. Vi får se helt enkelt.


Men i övrigt mår jag så himla bra i mig själv =) Jag kan inte ha en bättre pojkvän!!


Kommentarer
Sillen

Lilla gumman, det var då på tiden... Har undrat så var du tog vägen efter flytten. Å hur det gått för din pappa efter operationen å din mamma..Så underbat med kärlek i livet å att det å en kille du verkligen gillar. Å att du mår bra.Du båda dina föräldrar e gamla nog för sina egna liv, gagg eller nya killar.. Du har redan tagit så många törnar av deras liv! Njut nu av ditt liv som du e så värd att göra. Dina föräldrar finns alltid i ditt minne å pockar på. Men nu e det du, lilla gumman. Så njut nu av det fina i livet. Ja för det finaste e nog ändå kärleken.Kram, nä en bamse kram till dig.

2011-10-10 @ 20:42:09
URL: http://sillens.bloggplatsen.se
Sandra svarar Sillen

Jo operationen gick bra, han ska vara fri från cancern nu. Men vi får se hur de går. Han har börjat dricka ganska mkt nu mer...

Roligt att höra av dig igen =)

Kramar i massor till dig!

2011-10-11 @ 11:00:06
URL: http://iminaogon.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0