Livet är så himla orättvist!!!!

Ernst som jag nämde i mitt förra inlägg har en blogg som man kan följa.
http://ernstbollden.blogspot.com/
Jag läste precis det senaste inlägget och det är så himla orättvist! Jag önskar att jag kunde göra mer än jag i dag kan för honom.. En stödgala kommer att hållas vad jag förstod. Hade så gärna viljat hjälpa till eller åtminstonde komma och se den. Jag tror den kommer att bli jätte fin! Åh!!!! JAG VILL SE DEN!
Håller mina tummar iaf för Ernst!¨
HEEJJA ERNST!!

Men herregud!

Jag har inte varit här inne och skrivit på lääänge nu. Jag hittar liksom ingen skrivar lust. Men jag kan väl skriva en sväng nu iaf.
Just nu sitter jag hemma hos min älskade Micke och väntar på att hans ska jobba klart så jag får mysa med honom. Jag har varit här sedan i fredags och kommer att vara här till och med på söndag. Åh så himla mysigt!
Så här  lång tid har vi aldrig varit med varandra. Det är hur mysigt som helst!
I går bakade jag en banankaka och han hjälpte mig. Hur underbart är inte det?! Har aldrig kännt sån uppskattning som jag gör nu =)


Jag känner också att jag vill skriva om en bekant.. Ernst Bolldén. En underbar människa på alla sätt och vis. Min uppfattning är att han ser alla, jaa ALLA. Han har ett stort hjärta. Och nu har han drabbats av cancer.. Usch! Det är orättvist! Iaf så har dom startat en fond där man kan skänka pengar. Jag länkar till två artiklar här:
http://helahalsingland.se/sport/bordtennis/1.4254612-ernsts-tuffaste-match
http://helahalsingland.se/hudiksvall/iggesund/1.914173/1.1171647/1.4241229-hjalp-var-hjalte-ernst-bollden


RSS 2.0